Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Τελευταίες διαδικασίες απομένουν για να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην ΕΡΤ και να μετακομίσουν στον ΣΚΑΪ οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου. Το πετυχημένο δίδυμο εκτός από την πρωινή εκπομπή στο κανάλι, αναμένεται να έχουν εκπομπή και στον ΣΚΑΪ 100,3 κάθε μέρα 11.00-12.00.




Φεύγουν με υψηλά νούμερα από την ΕΡΤ

Πάντως τα νούμερα της «Πρώτης γραμμής» στην ΝΕΤ όσο πλησιάζει ο καιρός για το «διαζύγιο», ανεβαίνουν και είναι χαρακτηριστικό ότι Λυριτζής - Οικονόμου την Τετάρτη 27/1 έφτασαν μέχρι 28,1%.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το «Συμβαίνει τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου η οποία έφτασε μέχρι 20,8%. Σίγουρα οι διάδοχοι τους θα έχουν δύσκολο φορτίο για να πιάσουν αυτά τα νούμερα.

Ημιτελικά Κόπα Άφρικα στο Eurosport

Τους δύο ημιτελικούς του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην Αγκόλα θα μεταδώσει απευθείας το Eurosport την Πέμπτη 28/1. Στις 18.00 θα δείξει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Γκάνα και στην Νιγηρία, ενώ στις 21.30 θα προβάλει τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Αιγύπτου και Αλγερίας.

Μεγάλο ματς στο Conn-X

Ένα σπουδαίο παιχνίδι για το Κόπα Ιτάλια θα δείξει την Πέμπτη 28/1 (21.45) το Conn-X TV Sport 1. Αντίπαλοι θα είναι η Ίντερ και η Γιουβέντους με έπαθλο την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Αφιέρωμα η ΕΤ1 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Την Κυριακή 7/2 στις 14.00 και για μία ώρα η ΕΤ1 θα προβάλει αφιέρωμα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες σε παρουσίαση του Αλέξη Κωστάλα.

Άνετα πρώτο το MEGA

Για άλλη μια ημέρα (Τετάρτη 27/1) το MEGA ήταν πρώτο κανάλι στο σύνολο της τηλεθέασης, καθώς σημείωσε 22,4%. Ακολούθησε το ΑΝΤ1 με 14,9%, ενώ τρίτο ήταν το ALTER με 12,3% και τέταρτος ο ALPHA με 12%.

Πρεμιέρα για το «ΑΝΤ1 Europa League»

Το Europa League σύντομα επιστρέφει! Και ο ΑΝΤ1 μας βάζει στο κλίμα της μεγάλης διοργάνωσης κάθε Σάββατο, μέσα από τις τρεις ειδικές εκπομπές «ΑΝΤ1 Europa League».

Στην πρώτη εκπομπή αυτό το Σάββατο 30/1 στις 16:10, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Τσώχο, θα γίνει μία αναδρομή στην παρουσία του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στην πρώτη φάση του θεσμού και θα θυμηθούμε πώς προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στους 32.

O ΑΝΤ1 εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τους μελλοντικούς αντιπάλους του ΠΑΟ! Στην εκπομπή αυτού του Σαββάτου, ο αρχηγός της Ρόμα, Περρότα, και οι ποδοσφαιριστές της, Μεξές και Βούτσινιτς, μιλάνε στον Αποστόλη Νταλούκα για την αναμέτρησή τους με την ελληνική ομάδα, ενώ οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Θα δούμε ακόμα το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον επιθετικό Λούκα Τόνι, με δηλώσεις του ιδίου και της προέδρου της Ρόμα, Ροζέλα Σένσι. Και τέλος, θα γνωρίσουμε την πιο ευσεβή οπαδό της Ρόμα!

Ακόμη, ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Ρόμα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αναλύει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Ρόμα, αλλά και του Ολυμπιακού με την Μπορντό για το Champions League.

Η εκπομπή περιλαμβάνει ακόμη βίντεο με τις ομάδες που συνεχίζουν στους 32 του Europa League και τους αστέρες τους, αλλά και τα 10 ωραιότερα γκολ της πρώτης φάσης του Europa League.

Τέλος, σε κάθε εκπομπή «ΑΝΤ1 Europa League», δύο τυχεροί τηλεθεατές θα κερδίζουν εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο (συνολικά 6 εισιτήρια στις τρεις εκπομπές).

Δύο ματς δείχνει ο ALPHA στο Κύπελλο

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του ALPHA και επίσημα το κανάλι της Κάντζας θα δείξει την Τρίτη 2/2 στια 17.00 το ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ενώ την Τετάρτη 3/2 την ίδια ώρα θα μεταδοθεί το ΠΑΟ - Καλλιθέα.

«Κερκίδα του Σαββάτου»
H «Kερκίδα του Σαββάτου» και αυτή την εβδομάδα πάει παντού! Το Σάββατο 30/1 στις 15.00 αθλητική εκπομπή της ΕΤ1 με τον Παναγιώτη Περπερίδη μεταδίδει εκτεταμένα στιγμιότυπα από τον αγώνα Παγκράτι-Αρκαδικός για την Α2 Μπάσκετ, από το παιχνίδι Δούκας-ΑΕΚ για την Α1 Χάντμπολ, καθώς και από το Διεθνές Κύπελλο Ξιφασκίας που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, σε περιγραφή Νίκου Τσώνη.

Η εκπομπή κάνει εκτενές αφιέρωμα στον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού Μάρκους Χάισλιπ. Ο Ηλίας Ζούρος αναλύει την 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Ακόμα, η εκπομπή παρουσιάζει με λεπτομέρειες τα σπορ του προγράμματος των Χειμερινών Ολυμπιακών, αναφέρεται στο καλλιτεχνικό πατινάζ, αποκαλύπτει την ομάδα «Ελλάς Μελβούρνης», συναντά τον Βασίλή Κουρνέτα στην παγωμένη Ρωσία και φιλοξενεί τον κυπελλούχο κόσμου στην ποδηλασία Γιάννη Ταμουρίδη.

Ακόμα, ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος συνομιλεί με τον Ματ Ντέιμον και τον Κλιντ Ιστγουντ για την ταινία αθλητικού περιεχομένου ''Ο ανίκητος''.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες