Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ:"ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ"


Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, ήταν καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Όλα 10», όπου αποκάλεσε το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη, ως είδηση-βόμβα, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει την πολυσυζητημένη φωτογραφία της Ελένης, που προβλήθηκε χθες στην εκπομπή, από τις διακοπές της στην Άνδρο...


«Είναι μία ωραία, παρεΐστικη, καλοκαιρινή φωτογραφία», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη για την συγκεκριμένη φωτογραφία που απεικονίζει την Ελένη Μενεγάκη με φιλική παρέα να απολαμβάνει το μπάνιο της σε παραλία της Άνδρου. Όπως δήλωσε δεν βρήκε τίποτα επιλήψιμο σε αυτή, κάτι στο οποίο φυσικά συμφώνησε και ο Θέμος. Άλλωστε, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο λόγος που αποφάσισε να προβάλλει στην εκπομπή του το «επίμαχο» -κατά πολλούς- φωτογραφικό ντοκουμέντο ήταν για να αποδείξει ότι όσα ακούγονταν για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τον τελευταίο καιρό αποτελούσαν ανυπόστατες φήμες.



«Μάλλον πρόκειται για την περιβόητη φωτογραφία, αλλά δεν αποδεικνύει κάτι! Πάντως είναι καλλιτεχνική, έχει ωραίο κάδρο και καλό φωτισμό» συνέχισε η Ελεονώρα χιουμοριστικά. Τη συζήτηση μονοπώλησε το πολύκροτο διαζύγιο της Ελένης αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης. «Δυσκολεύτηκα να το χειριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω άνετα. Είναι ένα θέμα εξαιρετικά λεπτό, αφορά προσωπικά δεδομένα, και αν έχετε παρατηρήσει στις συνεντεύξεις που παίρνω δεν ρωτάω ποτέ τα προσωπικά των καλεσμένων», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια. Από την άλλη μεριά, όπως ανέφερει και για την ίδια ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού αποτελεί μία «είδηση-βόμβα».



«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που κάνει τηλεόραση 15 χρόνια! Είναι αυτή που είναι! Πρόκειται για ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό. Πουλάει πάρα πολύ, μοιράζεται τη ζωή της με τον κόσμο», δηλώνει για τους λόγους που αξίζει κανείς να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες