Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ F10 ΤΗΣ FERRARI


Η Ferrari με το μονοθέσιο F10 προσδοκά να χαράξει και πάλι το δρόμο των επιτυχιών και να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων...
Η Ferrari θέλει η νέα δεκαετία που ξεκινάει, με το νέο πρωτάθλημα, να έχει αντίστροφη κατάληξη από τη χρονιά που πέρασε, αφού το 2009 το κόκκινο μονοθέσιο τερμάτισε στην πρώτη θέση μόλις μια φορά.

Στη βάση του Μαρανέλο παρουσιάστηκε το νέο μονοθέσιο του ιταλικού κολοσσού, το οποίο θα ακούει στο όνομα F10. Το βάρος του θα ζυγίζει 620 κιλά (σ.σ χωρίς το βάρος του πιλότου), επίσης είναι ενισχυμένη με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ημιαυτόματο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο, ενώ, περιλαμβάνει επτά ταχύτητες και όπισθεν. Αεριζόμενα δισκόφρενα από ανθρακονήματα και ανεξάρτητη ανάρτηση, δίνουν στο νέο μονοθέσιο μία ανεξαρτησία, που δίνει στον πιλότου του περισσότερες επιλογές ελευθερίας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τη σημασία του φετινού πρωταθλήματος, για την ιταλική ομάδα, επισήμανε το αφεντικό της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι:

"Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το περασμένο πρωτάθλημα, για διαφορετικούς λόγους χρονιά για πολλούς λόγους δεν ήταν πολύ καλό και αυτός είναι ο λόγος που σε αυτό θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Έχουμε δύο νέους πιλότους, γιατί δύο νέους; Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και μετά το δεύτερο είπαμε ότι θα πάρει και τρίτο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο και για εμάς, ο Φερνάντο θέλει να είναι επιτυχημένος".

Σε ότι αφορά το Φελίπε Μάσα ο Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε :

"Μιλάμε για μια νέα έκδοση του Φελίπε. Μετά το δραματικό, περσινό, πρωτάθλημα έχει όλα τα προσόντα να αποδείξει ότι είναι πολύ επιτυχημένος, θέλει να συνεχίσει την πορεία του από την διακοπή της Ουγγαρίας. Εύχομαι καλή τύχη και στους δύο".

Ο Φερνάντο Αλόνσο στην πρώτη του παρουσίαση με τα χρώματα της Ferrari τόνισε:

"Είναι η πρώτη μου παρουσίαση στη Ferrari, είναι έντονο συναίσθημα για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς και τους συνεργάτες για τη δουλειά τους και το πάθος τους. Είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

Ο μεγάλος άτυχος του περσινού πρωταθλήματος, Φελίπε Μάσα, φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα πιο δυνατός από ποτέ.

"Είναι αναμφίβολα μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σε ακόμη μια παρουσίαση της Ferrari, είναι ιδιαίτερη στιγμή εξαιτίας της δύσκολης περσινής χρονιάς. Είμαι περήφανος που μπορώ να δουλέψω περισσότερο από ποτέ. Ελπίζω ότι το μονοθέσιο θα είναι ανταγωνιστικό και ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα για να είμαστε στην pol position".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες