Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ;;;;


Όπως και στο παιχνίδι του ΠΟΑ με τον Ατρόμητο έτσι και σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήγαν αναρχικοί στο ΟΑΚΑ και έκαναν σοβαρά επεισόδια. Αυτή την φορά δεν ήταν κάποια επέτειος, αλλά οι αντιεξουσιαστές ανηφόρησαν στο Μαρούσι για να προκαλέσουν ξανά επεισόδια.

Για να σοβαρευτούμε τώρα γι' ακόμα ένα παιχνίδι του ακατονόμαστου έχουμε συγκρούσεις οπαδών. Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκονται στο πάνω διάχωμα αρκετοί οπαδοί του ΠΑΣ. Στην ανάπαυλα, λοιπόν του ημιχρόνου οι φίλοι της δεύτερης ομάδας της Ελλάδας βρήκαν τρόπο για να πλησιάσουν τους οπαδούς της ομάδας της Ηπείρου.

Το πάνω διάζωμα μετατράπηκε σε πεδίο μάχης στο ημίχρονο με τους οπαδούς του ΠΟΑ να προκαλούν επεισόδια γι' ακόμα μία φορά. Επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και αφού οι "πράσινοι" πετούσαν φωτοβολίδες στους Ηπειρώτες. Μέχρι και ο πρόεδρος του ακατονόμαστου, Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στο σημείο των επεισοδίων για να τους ηρεμήσει.

Τώρα τι ήταν αυτοί αναρχικοί; Μήπως θα μας τρελάνετε πάλι; Είναι η Τρίτη φορά φέτος που προκαλούν επεισόδια. Η πρώτη ήταν στην Λιβαδειά και η δεύτερη στο ματς με τον Ατρόμητο. Για να δούμε τώρα θα τιμωρηθούν ή όχι; Σιγά μην τους τιμωρήσουν. Μόνο στον Ολυμπιακό ξέρουν να ρίχνουν τα πρόστιμα λες και είναι στραγάλια.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες