Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΤΡΕΖΟΡ ΜΠΟΥΤΟΥ...

Οι εξελίξεις τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα στον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά θέματα προκύπτουν από λεπτό σε λεπτό. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Κονγκολέζο επιθετικό Τρεζόρ Μπούτου. Ο ποδοσφαιριστής από το κονγκό είναι μια απο τις αρκετές εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Σωκράτης Κόκκαλης για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Η συμφωνία για την απόκτηση του Τρεζόρ Μπούτου περιλαμβάνει δανεισμό του παίκτη για 6 μήνες και το καλοκαίρι οψιόν αγοράς 2 εκατ. δολαρίων για το 50% των δικαιωμάτων του. Ο 24χρονος επιθετικός έχει ύψος 1.77, διακρίνεται για την ταχύτητά του, το δυνατό σουτ, αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Το 2007 ήταν πρώτος σκόρερ με 9 γκολ για την ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής και βοήθησε τα μέγιστα στο να κατακτήσει τον τίτλο η Μαζέμπε. Τον διεθνή Κονγκολέζο (12 συμμετοχές) «τσέκαραν» οι «ερυθρόλευκοι» και τις δυο προηγούμενες εβδομάδες, αφού συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό, αλλά πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή διεθνή με την εθνική του Κονγκό. Ο Τρεζόρ Μπούτου αναδείχθηκε κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για το 2008.

Ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και θα πιάσει θέση ξένου. Στην Αφρική μιλάνε όλοι για τον νέο Ετό της μαύρης ηπείρου και είναι χαρακτηριστικό ότι πριν δύο χρόνια είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του Αρσέν Βενγκέρ ο οπόίος τον ήθελε στην Άρσεναλ. Να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ξαναασχοληθεί με τον Αφρικανό, επί εποχής Ίλια Ίβιτς, όταν αυτός ήταν τεχνικός διευθυντής πριν δύο χρόνια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες