Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ''ΜΑΤΣΕ''...


Τον Ολυμπιακό δικαίωσε πανηγυρικά η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΟΚ για την περίπτωση του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας. Συγκεκριμένα η ΕΕΟΔΑΚ αποφάσισε τη λύση συμβολαίου του Λιθουανού με τον Ολυμπιακό, με υπαιτιότητα του πρώτου και χωρίς αποζημίωση.



Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ματσιγιάουσκας μετά την διακοπή του κλειστού τετραετές συμβολαίου που είχαν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» για τραυματισμό σε άλλη ομάδα (έκανε προπονήσεις με την πρώτη του ομάδα Νεπτούνας), ζητούσε να εισπράξει όλο το ποσό των 4,4 εκ.ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιο του.


Μάλιστα την απόφαση ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την εξής ανακοίνωση:

«Με την υπ' αρ. 25/2009 απόφασή της η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Β΄ ΕΕΟΔΑΚ) δέχθηκε ομόφωνα (με ψήφους 5 - 0) την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του αθλητή Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και αναγνώρισε τελεσίδικα τη λύση του μεταξύ της ΚΑΕ και του αθλητή συμβολαίου από 1ης Σεπτεμβρίου 2008 με υπαιτιότητα του αθλητή για σπουδαίο λόγο αναγόμενο σε βαριά αμέλειά του που επέφερε το σοβαρό τραυματισμό του την 16.8.2008 εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θεωρεί, ότι τo εξαντλητικά αναλυτικό σκεπτικό της απόφασης αυτής συνιστά πλήρη δικαίωση των θέσεών της.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εύχεται στον άνθρωπο Arvydas Macijauskas κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε μελλοντική επαγγελματική του ενασχόληση.»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες