Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...


Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι σε μία κίνηση, η οποία δεν μας είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα και υποδηλώνει την αλλαγή νοοτροπίας που υπάρχει φέτος στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού έριξαν πρόστιμο σε παίκτες και προπονητικό τιμ, το οποίο αντιστοιχεί στο 10% των μηνιαίων αποδοχών τους.



Όπως γίνεται αντιληπτό οι διοικούντες την ΚΑΕ με την συγκεκριμένη τους κίνηση θέλουν να περάσουν το μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, πως ανάλογες εμφανίσεις, όπως αυτή στην Ισπανία, όπου η ομάδα παραδόθηκε σχεδόν αμαχητί δεν θα περνάνε από εδώ και στο εξής ατιμώρητες.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι αγωνίζονται στην κορυφαία ομάδας της Ελλάδας και εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να φέρουν εις πέρας σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο, ο οποίος θα κρίνει την επιστροφή ή όχι των ερυθρολεύκων στην κορυφή.

Την ίδια ώρα παίκτες και προπονητικό τιμ έχουν καταλάβει πως ήταν μία άσχημη εμφάνιση, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό προετοιμάζονται πυρετωδώς για την εντός έδρας αναμέτρηση (Κυριακή, 14:00, ΣΚΑΪ) με το Μαρούσι το οποίο μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει μέχρι τώρα στην εκκίνηση της χρονιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες