Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ...


Ο Θοδωρής Παπαλουκάς θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει μια νέα προσπάθεια, η αρχή με το Μαρούσι (14:00, ΣΚΑΪ) στο τιμωρημένο ΣΕΦ. Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει σκοπό να χαλάει το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" που θα έχουν πολλές απουσίες.


Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το αποδεκατισμένο Μαρούσι (έξι απουσίες παικτών) στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ (λόγω τιμωρίας). Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του ΣΚΑΪ το μεσημέρι (14:00) της Κυριακής (1/11). Στο παιχνίδι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο ταλαιπωρημένος από την ίωση Σοφοκλής Σχορτσανίτης που είναι καλύτερα αλλά θα απουσιάσει ο πρόσφατα τραυματίας (στη Μάλαγα) Γιάννης Μπουρούσης.

Στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ ο αρχηγός Θοδωρής Παπαλουκάς και ο προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησαν για τον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που δεν θα έχει στην σύνθεση της τους Μιχάλη Πελεκάνο και Κώστα Καϊμακόγλου καθώς είναι ασθενείς. Τα προβλήματα για το Μαρούσι είναι περισσότερα καθώς θα είναι απών ο σέντερ ο Δημήτρης Μαυροειδής που τραυματίστηκε στο γόνατο αλλά και οι Αριγκμπάμπου, Διαμαντόπουλος και ο Κουμπούρας.

Το έργο των "ερυθρολεύκων" στο Φάληρο αναμένεται να είναι εύκολο, έστω και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας καθώς πέρα από την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο συλλόγων, οι φιλοξενούμενοι θα είναι αποδεκατισμένοι από τις σημαντικές απουσίες. Στόχος του Ολυμπιακού να παρουσιάσει μια καλή εικόνα στο παρκέ του ΣΕΦ ώστε να "γλυκάνει" τους φιλάθλους από την πικρία της τραγικής εμφάνισης στην Μάλαγα. Αυτό θέλει και ο αρχηγός Θοδωρής Παπαλουκάς, να κάνουν οι Πειραιώτες μια νέα αρχή.

Οι δηλώσεις

Παναγιώτης Γιαννάκης: "Είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι ότι το Μαρούσι, παρά τις απουσίες, πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Τα προβλήματα λειτούργησαν υπέρ τους. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Εμείς θέλουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι τους κι αυτό θα το πετύχουμε με πίεση και παράλληλα να έχουμε διαρκή συγκέντρωση".

Θοδωρής Παπαλουκάς: "Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Μάλαγα, ξεκινάμε μια προσπάθεια να φέρουμε σταδιακά την ομάδα στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται. Δεν εμφανιστήκαμε καν στην Ισπανία, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Όλοι ξέρουμε και μεμονωμένα και ομαδικά τι κάναμε λάθος και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε κάνοντας αρχή από το Μαρούσι".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες