Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ανάβει αύριο η φλόγα για τους Ολυμπιακούς του Βανκούβερ


Aνάβει αύριο στην Αρχαία Ολυμπία, η Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Βανκούβερ 2010».Η τελετή αρχίζει στις 12:00 και θα πραγματοποιηθεί στο Ναό της Ηρας και στο Αρχαίο Στάδιο, ακολουθώντας το τελετουργικό που τηρείται για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες...

Την Τελετή θα παρακολουθήσουν πολλές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ειδικά για το λόγο αυτό θα έρθει στη χώρα μας, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ. Τον Καναδά θα εκπροσωπήσει ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής «Βανκούβερ 2010», Τζον Φούρλονγκ.

Ο Βασίλης Δημητριάδης θα έχει την τιμή να είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Βανκούβερ 2010», που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο το μεσημέρι στην Αρχαία Ολυμπία. Ο πρωταθλητής μας στο γιγαντιαίο σλάλομ, με συμμετοχή σε τρεις διοργανώσεις (1998, 2002 και 2006) ήταν και πάλι πρώτος λαμπαδηδρόμος, αλλά και σημαιοφόρος της Ελληνικής Αποστολής στο Ναγκάνο το 1998. Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα διαρκέσει 8 ημέρες και θα καλύψει 2.180 χιλιόμετρα (περνώντας από 22 νομούς, 42 δήμους, τρία δημοτικά διαμερίσματα και μία κοινότητα).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες