Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ...


Γιάννης Παπαδόπουλος, Τάσος Πάντος, Γιώργος Γκαλίτσιος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αρης Σοϊλέδης.

Πέντε ονόματα παικτών αναφέρουμε σήμερα, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και το τέλος των σερί αγώνων που έδωσε ο Ολυμπιακός.



Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, έχουν αγωνιστεί από ελάχιστα έως καθόλου φέτος, είτε αυτό έγινε λόγω της δυσκολίας των αναμετρήσεων που πέρασαν, είτε λόγω του ότι …ξεχάστηκαν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.


Ο Τάσος Πάντος, είναι ο παίκτης που σε κάθε προετοιμασία (και συνήθως και κάθε Σεπτέμβριο) βρίσκεται εκτός 11άδας και κάποιες φορές και εκτός αποστολής.
Είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω άγνοιας, οι νέοι στην ομάδα προπονητές δεν υπολογίζουν τον «Παντούρου» αρχικά, μέχρι τη μέρα που …ανακαλύπτουν ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Φέτος, ο Τάσος έχει «πέσει» πάνω στον πολύ σταθερό Ζεβλάκοφ χάνοντας τη θέση του στα δεξιά της άμυνας και στον Ραούλ Μπράβο για τα αριστερά. Όμως, ο Πάντος μπορεί να ξεκουράσει κάποιον από αυτούς και να αποτελέσει και μία – κάποιες φορές – καλύτερη λύση!


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι περίπτωση «Πάντου» με τη διαφορά ότι δεν έχει προλάβει να δείξει όσα ο Τάσος και δεν έχει έτσι τη φήμη του «χρήσιμου» στα μάτια των προπονητών.
Τωρα, που ο κεντρικοί χαφ της ομάδας είναι εξαντλημένοι, ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις στον άξονα ακόμα και στα αριστερά.
Δυστυχώς όμως, για τον Γιάννη δεν είναι εύκολα τα πράγματα ούτε με τον Ζίκο. Ετσι φαίνεται τουλάχιστον …


Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους, ο Γιώργος Γκαλίτσιος έχει πάρει μεν κάποια λεπτά συμμετοχής αλλά σε θέση δεξιού εξτρέμ (!), ενώ το ίδιο έχει συμβεί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που αγωνίστηκε στα φιλικά σαν αμυντικό χαφ….
Τα «πειράματα» αυτά περισσότερο έβλαψαν τους νεαρούς παίκτες παρά ό,τι άλλο. Το πως σχεδιάζει ο Ζίκο να τους αξιοποιήσει στο μέλλον, δεν το ξέρει κανείς….


Ειδική περίπτωση τέλος, αποτελεί ο Αρης Σοϊλέδης. Ο νεαρός έδωσε εκπληκτικά δείγματα στα φιλικά του καλοκαιριού και όλοι πίστεψαν ότι η θέση του αριστερού χαφ (που πονάει η ομάδα) βρήκε «μάννα εξ ουρανού». Αμ δε…. Μόλις άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια, ο Σοϊλέδης ξεχάστηκε από τους πάντες!

Παρότι μεσολάβησε μία ελαφριά θλάση που τον κράτησε εκτός δράσης, ο νεαρός αριστεροπόδαρος είναι έτοιμος πια να προσφέρει. Θα του ζητηθεί;;;


Τέλος, μία άλλη κοινή παράμετρος για αυτούς τους πέντε παίκτες είναι το ότι ανήκουν στο …ολιγομελές γκρουπ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ετσι, εμείς ρωτάμε:


Εχει ο Ολυμπιακός την πολυτέλεια να έχει πέντε ποδοσφαιριστές και μάλιστα Ελληνες, παροπλισμένους;


Στα υπόψιν….



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες