Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

''ATTACK NOW''...


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ <<ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ>> ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...

Η ΘΥΡΑ 7 ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ''ΑΤΤΑCK NOW''ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΛΚΜΑΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΚΡΑΝΟΥΝ...
ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ... Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 7 και μίλησε μαζί τους για όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στην ομάδα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι γεγονός ότι εμφανίστηκε προβληματισμένος από την μέχρι τώρα εικόνα. Μιλώντας, λοιπόν, στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού αναγνώρισε ότι έχουν γίνει λάθη από την πλευρά της διοίκησης. Επιπλέον τους είπε ότι έχουν γίνει λάθη και από τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια και τα γνωρίζει πολύ καλά. Τους εξέφρασε τον προβληματισμό του για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά αυτή την στιγμή προέχει το παιχνίδι με την Άλκμααρ και να ξεκινήσει η ομάδα με το... δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ουσία ο Κετσπάγια είναι προπονητής υπό προθεσμία.

Στην συνέχεια οι δύο πλευρές μίλησαν και για τις μεταγραφές που τόσο πολύ απασχόλησαν το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και συνεχίζουν να τον απασχολούν, αφού δεν αποκτήθηκαν οι παίκτες που θα έπρεπε. Ο Κόκκαλης, όμως, μιλώντας στους συνδεσμίτες τους είπε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτό ζήτησαν και από την πλευρά τους οι φίλοι του Θρύλου που μίλησαν μαζί του.

Η κουβέντα πήγε και στον τομέα της διαιτησίας. Η Θύρα 7 βλέπει τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και έθιξε το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης τους είπε ότι έχει λάβει το μήνυμα από την διαιτησία με όσα συνέβησαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε προβληματισμένος και γι' αυτό το θέμα. Έχει δει και αυτός πως αντιμετωπίζουν οι ρέφερι τον πρωταθλητή Ελλάδας και τι αντιμετώπιση έχει από την άλλη ο πολυμετοχικός. Ο πρόεδρος, λοιπόν, ήταν προβληματισμένος για όλα τα ζητήματα. Έδειξε, ωστόσο ότι έχει γνώση για όλα και ασχολείται με τα πάντα.

Οι οργανωμένοι από την πλευρά τους πέρα από το ότι ζήτησαν ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη απαίτησαν να λυθούν όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν αυτό το διάστημα τον Ολυμπιακό έτσι ώστε η ομάδα να πάει μπροστά και να πετύχει τους στόχους της. Από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου. Ο Κόκκαλης ζήτησε από τους οπαδούς να είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και από την δική τους πλευρά.

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ,ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες