Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...


Ανακοίνωσε Παπανικολάου για πέντε χρόνια ο Ολυμπιακός. Στα 2,3 εκ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής!Αναχώρησε για Καρπενήσι η αποστολή. Γιαννάκης-Παπαλουκάς: «Στόχος φέτος το 3Χ3»

Φινάλε στο σίριαλ απόκτησης του Κώστα Παπανικολάου είχαμε την Δευτέρα. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου ταλέντου απο τον Άρη, με συνολικό ποσό που φτάνει τα 2,3 εκ. ευρώ. Απο αυτά, το 1εκ. ευρώ πήρε η ομάδα της Θεσαλονίκης, ενώ ο πρωταθλητής ευρώπης με την Εθνική των εφήβων, θα εισπράξει συνολικά 1,3 εκ. ευρώ για συμβόλαιο πέντε ετών.




Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Who is Who

ΟΝΟΜΑ: Κώστας Παπανικολάου
ΥΨΟΣ: 2.03
ΗΜ. ΓΕΝ.: 1/8/1990
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝ.: Τρίκαλα
ΘΕΣΗ: Φόργουορντ
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Πρωτέας Γρεβενών, Άρης
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων το 2008 στην Αμαλιάδα. Δευτεραθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων το 2007 στη Μαδρίτη. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων το 2009 στη Ρόδο – MVP της διοργάνωσης. Δευτεραθλητής Κόσμου με την Εφήβων το 2009 στη Νέα Ζηλανδία

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

2009
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: 11,8π., 22/36 (61,1%) Β., 27/45 (60%) 2π., 10/36 (27,8%) 3π., 58 (6,4ρ.), 1,8ασ., 2,0κλ., 1,4τ. σε 9.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: 14,9, 47/86 (54,7%) Β., 31/52 (59,6%) 2π., 16/34 (47,1%) 3π., 59 (6,6ρ.), 1,2ασ., 1,2κλ., 2,3τ. σε 9 αγώνες.

2008
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: 9,3π., 15/30 (50%) Β., 19/34 (56%) 2π., 7/22 (32%) 3π., 37 (4,8ρ.), 1,5ασ., 1,5κλ., 1,0τ. σε 8 αγώνες.

2007
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ: 0,8π., 3/7 (42,9%) Β., 1/4 (25%) 2π.,0/3 (0%) 3π., 7 (1,2ρ.), 0ασ., 0,7κλ., 0τ. σε 6 αγώνες.

Για το Καρπενήσι αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν, συμπληρώνοντας ότι και φέτος ο στόχος είναι η κορυφή και στις τρεις διοργανώσεις.




«Στόχος και τα τρία τρόπαια»

«Κάθε μέρα παρουσιάζουμε βελτίωση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο που δεν είναι άλλο από την κορυφή. Τα παιδιά δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά από πέρυσι τα οποία σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που κάναμε θα μας δώσουν περισσότερη ποιότητα και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο ποιοτικοί σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού μας. Η ομάδα πρέπει πετύχει νωρίς πράγματα, αρχής γεννωμένης απ’ τον τελικό του Κυπέλλου. Θα είναι θετικό αν η ομάδα δεν αντιμετωπίσει δυσκολίες, προκειμένου να παρουσιαστεί γρηγορότερα έτοιμη», ήταν τα λόγια του πεπειραμένου τεχνικού, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να συμπληρώνει από την πλευρά του:

«Οδεύουμε προς το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας. Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί. Θα κυνηγούμε όλα τα τρόπαια. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτό πρέπει να αλλάξει σε σχέση με πέρυσι και φυσικά οφείλουμε να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα ήταν καλυτέρα αν ήμασταν όλοι μαζί στην προετοιμασία. Αλλά όλες οι ομάδες τέτοιου επιπέδου έχουν τέτοια προβλήματα, με διεθνείς παίκτες να απουσιάζουν. Αναφορικά με την αποχή μου από την Εθνική ομάδα δεν ήταν μόνο θέμα ξεκούρασης, αλλά και αποθεραπείας. Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι στο πόδι μου και στο υπόλοιπο σώμα και ελπίζω ότι φέτος θα είμαι πιο δυνατός».

«Πιο άνετος σε σχέση με πέρσι»

Από την πλευρά του, ο Τζος Τσίντρες σχολίασε: «Οι στοίχοι της ομάδας είναι οι ίδιοι (σ.σ. τριπλ κράουν). Πάμε να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Νιώθω πιο άνετος και πιο έμπειρος σε σχέση με πέρυσι και θέλω και απ΄τη μεριά μου να προσφέρω περισσότερα. Οι νέοι παίκτες που αποκτήσαμε είναι πολύ καλοί και ανυπομονώ να παίξουμε μαζί. Μαθαίνουμε σιγά σιγά ο ένας τον άλλο και αυτές οι ημέρες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτερο σύνολο. Σε ό,τι αφορά τον Κλέιζα είναι Ευρωπαίος και σίγουρα αυτό θα παίξει τον ρόλο στην γρήγορη προσαρμογή του. Τόσο αυτόν, όσο και τον Μπέβερλι θα τους έχω από κοντά, για να νιώσουν γρήγορα μέλη αυτής της ομάδας, όπως άλλωστε έκαναν πέρυσι με εμένα οι συμπαίκτες μου».

Τέλος, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Καραθάνασης, Γιαννόπουλος, Σλούκας, Μιλόσεβιτς, Έρτσεγκ, Τσίλντρες, Βασιλόπουλος, Παπαλουκάς, Ουέιφερ, Μπέβερλι, Μαυροκεφαλίδης, Γιαννουλάκος και Σιαμανδούρας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες