Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ 5,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ


Σάλο προκάλεσε, το βράδυ της Τετάρτης, στη Βουλή, η αποκάλυψη του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη ότι με μια απλή υπογραφή ενός προϊσταμένου εφορίας των Αθηνών, διεγράφη το πρόστιμο των 5,5 δις ευρώ που είχε επιβληθεί στην «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή» το 2007 για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων...
Παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές πίεσαν τον κ. Σαχινίδη να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», εκείνος τους ανέφερε ότι υπάρχει εισαγγελική έρευνα για το θέμα υπογραμμίζοντας ότι η υπόθεση της «Ακρόπολις Χρηματιστηριακής» πρόκειται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής
Εν τω μεταξύ, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπεζας απέκρουσε οποιαδήποτε σχέση της Νέας Δημοκρατίας με την υπόθεση.
Ωστόσο, αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουσελά και του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Αντώνη Μπέζα για το συγκεκριμένο θέμα.
«Δεν υπάρχει καμία διαγραφή, δεν επιτρέπει ο νόμος κάτι τέτοιο, εκκρεμεί η έκδοση της δικαστικής απόφασης στην προσφυγή που κατέθεσε η εταιρεία» απάντησε ο κ. Μπέζας, ενώ ο κ. Κουσελάς υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Δεν τα λέμε εμείς, τα λέει το Ελεγκτικό Συνέδριο».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες