Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Άνοδο της θερμοκρασίας και βροχές σε δυτική Ελλάδα, ανατολικό αιγαία και Δωδεκάνησα προβλέπει για την Παρασκευή (29/1) η ΕΜΥ.



Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση θα έχει ο καιρός από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 ως 9 βαθμούς.

Στα Νησιά ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς κελσιου. Στην ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική στερεα, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 16 βαθμούς.

Στα Νησιά ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 15 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. ΟΙ άνεμοι θα είναι νότιοι ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινα τις πρωινες ωρες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ως 8 βαθμούς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες