Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία με τους ανέμους να πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.





Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών. τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι νότιων διευθύνσεων 4 με 6 και στο ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες