Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


O OTE πήρε το Κύπελλο για το 2010-2013, ο ΑΡΗΣ FM έχει πιάσει καλά νούμερα στις ακροαματικότητες, ενώ η NOVA θα κάνει γιορτές με αγγλικό πρωτάθλημα

Πήρε και Κύπελλο
Το Conn-X εμπλουτίζει και άλλο το πρόγραμμα του, καθώς απέκτησε και τυπικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρου για την τριετία 2010-2013.

Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη εδώ και καιρό, απλά δεν είχε τελειώσει και τυπικά το θέμα, κάτι που έγινε. Έτσι ο ΟΤΕ μετά την Β' Εθνική, το Καμπιονάτο, την Μπουντεσλίγκα, το Βελγικό, το Αυστριακό, το Κύπελλο Ιταλίας, το Λιγκ Καπ Γαλλίας, αποκτάει και το Κύπελλο Ελλάδας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε ότι αφορά την Formula 1 ο ΟΤΕ δεν αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων, καθώς το οικονομικό κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό και κρίθηκε ασύμφορο για την εταιρεία.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον ΑΡΗΣ FM

Με... γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ FM 92,8. Μέσα σε μόλις δύο μήνες παρουσίας στα «ερτζιανά», το πρώτο επίσημο ραδιόφωνο αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα πέτυχε μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας!

Η πρόσφατη έρευνα της BARI κατέγραψε για τον ΑΡΗ FM 92,8 ακροαματικότητα 6,5% στο σύνολο των ακροατών της Θεσσαλονίκης, ένα ποσοστό που τον τοποθετεί στους ανάμεσα στους 11 δημοφιλέστερους σταθμούς της πόλης.

Μάλιστα, ανάμεσα στa αθλητικά ραδιόφωνα, ο ΑΡΗΣ FM βρίσκεται πολύ ψηλά, στην τρίτη θέση, με διαφορά μόλις 0,1% από το δεύτερο! Συγκεκριμένα το Αθλητικό Metropolis είναι πρώτο με 9,7% και ακολουθούν Libero με 6,6%, ΑΡΗΣ FM 6,5%, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 3,6% και SPORT 103FM 3,2%., Αθλητικά Νέα 98,7 2,3%.

Όσο αφορά στο αντρικό κοινό, ο ΑΡΗΣ FM 92,8 είναι το τέταρτο ραδιόφωνο της πόλης μαζί με τον STAR FM, με ποσοστό 9,6%. Πρώτο είναι το Αθλητικό Metropolis με 16,9% και ακολουθούν Ράδιο Θεσσαλονίκη με 16,8%, Libero με 11,6%, ΑΡΗΣ FM με 9,6%, STAR FM 9,6%,

Ο ΑΡΗΣ FM 92,8 άρχισε να εκπέμπει επίσημα από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και δηλώνει διψασμένος για πολλές νίκες! Θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, με σκοπό να προσφέρει στους φιλάθλους του ΑΡΗ μια πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση για τα θέματα του αγαπημένου τους συλλόγου.

Πρέμιερσιπ στην NOVA

Φουλ αγγλικό πρωτάθλημα θα έχει η NOVA και το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου. Την Δευτέρα 28/12 το NovaSports 1 στις 14.45 θα δείξει το Τότεναμ - Γουέστ Χαμ,στια 17.00 το ματς Τσέλσι - Φούλαμ και στις 22.00 θα δείξει τον αγώνα Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι.

Την Τρίτη 29/12 το NovaSports 1 στις 21.45 θα μεταδώσει το παιχνίδι Άστον Βίλα - Λίβερπουλ, ενώ την Τετάρτη 30/12 στις 22.00 θα δείξει το ματς Μάντσεστερ Γ. - Γουίγκαν.

Το NovaSports 2 την Τρίτη 29/12 στις 22.00 θα δείξει το ματς Μπόλτον - Χαλ, ενώ την Τετάρτη 30/12 στις 21.45 θα προβάλει το παιχνίδι Πόρτσμουθ - Άρσεναλ.

ΠΑΟ - Πιερικός στον ALPHA

Τον αγώνα Παναθηναϊκός - Πιερικός θα δείξει ζωντανά ο ALPHA την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 17.00 για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας από το ΟΑΚΑ.

Πρεμιέρες και αλλαγές στον ΑΝΤ1

Δύο νέες σειρές ετοιμάζεται να ρίξει στο πρόγραμμα του ο ΑΝΤ1 με το νέο έτος. Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 21.00 θα προβληθεί το σίριαλ «Ο κύριος και η κυρίας Πελς» με τους Μιχάλη Μαρίνο και Άντα Λιβιτσάνου, ενώ στις 22.00 θα ακολουθήσει «Η ονειροπαγίδα» με τους Γιώργο Καραμίχο, Μαρία Σολωμού.

Όσον αφορά το «Κάρμα» από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19.00 (απέναντι από το σίριαλ του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ»).

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Πελέκης θα αναλάβει την θέση του διευθυντή ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ενώ γενικός διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι προορίζεται ο Στρατής Λιαρέλης.

Παράλληλα, «Ράδιο Αρβύλα» θα μας κρατά συντροφιά πλέον στις 11 το βράδυ από την Δευτέρα 4/1.
Επιπλέον, το Φεβρουάριο θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του σταθμού οι κωμωδίες «Ο πόλεμος των άστρων» και «Ελεύθερος κι ωραίος».

Ακόμη, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να «εισάγει» στην Ελλάδα πρωτοποριακά ψυχαγωγικά προγράμματα που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Μετά το X Factor, το Next Top Model και τον Διάδοχο του Uri Geller, σειρά έχουν δύο ακόμα talent shows: το "Dancing with the stars" και ο 3ος κύκλος του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τέλος, οι τηλεθεατές θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν άφθονο ξένο πρόγραμμα, γεμάτο πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις σειρών και ταινιών. Οι συμφωνίες του ΑΝΤ1 με τη Fox, την Paramount και την HBO, του εξασφαλίζουν τη μετάδοση των καλύτερων σειρών παγκοσμίως. Έτσι, εκτός από το Desperate Housewives που άρχισε να μεταδίδεται πρόσφατα, προσεχώς θα δούμε μεταξύ άλλων τις σειρές True Blood, Pacific, Criminal minds, Lost, Prison Break, Brothers and Sisters κ.ά.

EuroCup στην ΕΤ1

Τον αγώνα Άρης - Ζαντάρ θα καλύψει απευθείας η ΕΤ1 την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 21.00 για την φάση των ομίλων του EuroCup στο μπάσκετ.

Ο Νίκος Καρβέλας στο «Greek Idol»
Ο Alpha ανακοίνωσε πως ο Νίκος Καρβέλας, θα τιμήσει με την παρουσία του τη νέα μεγάλη παραγωγή του σταθμού «Greek Idol».

Ως εμπνευστής και δημιουργός εκατοντάδων από τα πιο δημοφιλή τραγούδια, όπερες και μιούζικαλ των τελευταίων δεκαετιών, ο Νίκος Καρβέλας είναι, ως κριτής, επικεφαλής της αναζήτησης για ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ της ελληνικής μουσικής σκηνής, το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του μέσα από το «Greek Idol», τον μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό διαγωνισμό ταλέντων.

«Για να το θέσω όπως ο Κάρολος Ντίκενς», είπε ο Νίκος Καρβέλας, «έχω Μεγάλες Προσδοκίες!»

Η κα Νατάσα Λεσιώτη, Υπεύθυνη Περιεχομένου Προγράμματος της Τηλεόρασης του Alpha, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία μας με τον Νίκο Καρβέλα, τον αξεπέραστο δημιουργό. Είμαστε σίγουροι ότι και οι τηλεθεατές θα είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι μ' εμάς όσον αφορά την εμπειρία και το συναίσθημα που ο Νίκος θα καταθέσει στο 'Greek Idol'».

Ο Νίκος Καρβέλας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο την αναζήτησή τους, ανά την Ελλάδα, για τον/την καλύτερο/η τραγουδιστή/τραγουδίστρια ηλικίας 16 έως 32 ετών.

Μετά από μια μακρά περίοδο ακροάσεων, οι δέκα καλύτεροι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν επί σκηνής κατά τη διάρκεια των θεαματικών live.

Η κριτική επιτροπή θα καταθέτει ξεκάθαρα την άποψή της αλλά μόνο οι τηλεθεατές αποφασίζουν για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.


Όσοι επιθυμούν να «εκμεταλλευτούν» τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις φωνητικές τους ικανότητες ενώπιον του Νίκου Καρβέλα και των υπόλοιπων κριτών μπορούν τώρα να δηλώσουν συμμετοχή.

Το «Greek Idol», βασισμένο στο πιο επιτυχημένο παγκοσμίως μουσικό talent show «Idols», θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha, τον Μάρτιο του 2010.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες