Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΒΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΠΙΖΕΡΑ


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο ματς με τον Εργοτέλη με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν ξεπέρασε την ίωση και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ απόντες ήταν οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο. Μετά το πέρας της προπόνησης, ο προπονητής του Δικεφάλου, Φερνάντο Σάντος, επέλεξε για την αποστολή...
Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Ξεδιπλώνονται σιγά – σιγά οι σκέψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την περίοδο του Ιανουαρίου και το έμψυχο υλικό της ομάδας. Λίγο πριν την σημερινή προπόνηση, δύο παίκτες του δικεφάλου, ο Ματίας Βερόν και ο Τζόε Μπιζέρα, ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται για την συνέχεια και το καλύτερο γι΄ αυτούς θα ήταν να βρεθεί μία άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Είναι σαφές ότι από τον ΠΑΟΚ θα απομακρυνθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, ενώ είναι δεδομένο πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη και μία θέση ξένου από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Ολιβέιρα. Σε ότι αφορά πάντως τον Βερόν ήδη ακούγεται έντονα ότι ο παίκτης έχει δεχθεί κρούση από τον ΠΑΣ Γιάννινα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες