Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ FERRARI ΚΑΤΑ ΤΗΣ FIA


Το κλίμα που επικρατεί στη Φόρμουλα 1, σχολίασε η σκουντερία σε ανακοίνωση της. Τόνισε ότι οι πρόσφατες αποχωρήσεις των Toyota και BMW, καθώς επίσης και της Honda πέρυσι, δεν είναι απόρροια των οικονομικών προβλημάτων, αλλά της αντιμετώπισης των ομάδων από τη FIA...

“Στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι απόρροια ενός πολέμου των ανθρώπων που διευθύνουν, ενάντια στους κατασκευαστές, παρά τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης”

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις νεοεισερχόμενες ομάδες, τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του αθλήματος:

“Τους τελευταίους 12 μήνες είχαμε τις αποχωρήσεις των Honda, BMW και Toyota και τη θέση τους πήραν οι Manor, Lotus, USF1 και Campos. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το ίδιο, καθώς υπάρχει ο ίδιος αριθμός συμμετεχόντων, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, θα πρέπει να δούμε ποιες θα εκκινήσουν στο Μπαχρέϊν και ποιες θα ολοκληρώσουν τη σεζόν ”

Προς το παρόν, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην πίστα του Μπαχρέϊν, θα βρίσκονται 13 ομάδες, 4 εκ των οποίων είναι καινούριες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες