Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Με βαριά χρηματική... καμπάνα τιμωρήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από την Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο Περιστέρι, κάτι που όμως σημαίνει ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική στο Καραϊσκάκη θα γίνει κανονικά με κόσμο. Οι Πειραιώτες θα κληθούν να καταβάλλουν το ποσό των 105 χιλιάδων ευρώ ενώ είναι πλέον και υπότροποι. Άπαντες στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας είναι έξαλλοι και κάνουν λόγο για πρωτοφανή τιμωρία! 50 χιλ. ευρώ το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Ατρόμητο.


Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία (2 προς 1). Ο ένας που είχε αντίθετη άποψη πρότεινε να χαρακτηριστούν τα επεισόδια εκτεταμένα και όχι μεμονωμένα, πράγμα που θα σήμαινε πως η ποινή του Ολυμπιακού θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και τις 250 χιλ. ευρώ.

Σχετικά με τον Ατρόμητο θα κληθεί να δώσει 50 χιλ. ευρώ. «Ούτε σε ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν πέφτουν τέτοιες ποινές. Αν είναι δυνατόν!», έλεγαν άνθρωποι του Ολυμπιακού στο άκουσμα της βαρύτατης ποινής που επεβλήθη από την Σούπερ Λίγκα. Η διοργανώτρια αρχή από την μεριά της θέλησε μ' αυτόν τον τρόπο να στείλει το... μήνυμά της για την συνέχεια. Με άλλα λόγια η ΠΑΕ πρόκειται να κάνει ουκ ολίγες συστάσεις προς τον κόσμο της για τον αγώνα με τον Ηρακλή.


1 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ,Ε;

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες