Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

EΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...

Νέα επίθεση ενόπλου με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες σημειώθηκε στο κτίριο "Legions Place", όπου στεγάζονται γραφεία, στο κέντρο του Ορλάντο στη Φλόριντα, την επομένη του μεγάλου μακελειού σε στρατιωτική βάση στο Τέξας με 13 νεκρούς και 30 τραυματίες.




Ο δράστης - απολυμένος υπάλληλος εταιρείας που στεγαζόταν στο πολυόροφο κτίριο- εισέβαλε σε αυτό κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος και πυροβόλησε επανειλημμένα κατά εργαζομένων. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση ο 40χρονος -που είχε διαφύγει με αυτοκίνητο - συνελήφθη στο σπίτι της μητέρας του.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μάικ Μπέρνος δήλωσε ότι ο Ροντρίγκεζ εργαζόταν μαζί τους μέχρι τον Ιούνιο του 2007, όταν απολύθηκε για λόγους που είχαν να κάνουν με την απόδοσή του, όπως ανέφερε.

Ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές

"Η εικόνα που έχω είναι ότι πρόκειται για ένα άτομο" δήλωσε νωρίτερα η εκπρόσωπος της αστυνομίας Μπάρμπαρα Τζόουνς. Σύμφωνα με την ίδια ο ύποπτος είναι 40 ετών, πρώην υπάλληλος της εταιρείας αρχιτεκτονικής Reynolds, Smith & Hill και ονομάζεται Ροντρίγκεζ, όπως είπε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, πανικόβλητοι άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο, έτρεχαν προς την έξοδο ενώ μέλη της SWAT εισχωρούσαν και προσπαθούσαν να βρουν τον ένοπλο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες