Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ...


Όπως συνηθίζει, ο Ζίκο έγραψε ορισμένα πράγματα στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφορικά με το τελευταίο παιχνίδι των Πειραιωτών, αυτό με την Σταντάρ Λιέγης στο "Μορίς Ντουφράσν".

Ο Βραζιλιάνος προπονητής αναφέρθηκε στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα στο Βέλγιο, αλλά και για το πως βλέπει τα πράγματα από 'δω και πέρα.




"Το αποτέλεσμα για μας δεν ήταν καλό, αλλά αγωνιστήκαμε καλά. Βέβαια, λείπουν αρκετοί παίκτες από την ομάδα, οι οποίοι είναι τραυματίες και έχουν επιθετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Αναγκάστηκα να βάλω τρεις αμυντικούς, αλλά τα πήγαμε καλά παρά το γεγονός αυτό. Φάγαμε το πρώτο γκολ στην πρώτη φάση της Σταντάρ, ενώ στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Όμως, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ στο φινάλε και ενώ ήμασταν μαζικά στην επίθεση. Πάντως, η πρόκριση είναι ανοικτή ακόμα, εξαρτάται από εμάς και περιμένουμε με ανυπομονησία να επιστρέψουν οι επιθετικοί μας παίκτες για το επόμενο παιχνίδι στις 24 Νοεμβρίου. Θα μας δώσουν γρηγορότερο ρυθμό", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Πειραιωτών στην προσωπική του ιστοσελίδα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό"

Ο πολύπειρος τεχνικός των ερυθρολεύκων, μίλησε και στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "espnbrasil.com.br" και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τον Ολυμπιακό και τον ίδιο. Μάλιστα, τόνισε εμφατικά ότι σκέφτεται μονάχα την ομάδα του Πειραιά και καμία ομάδα που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το επόμενο καλοκαίρι.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, τόνισε ξεκάθαρα ότι "ο στόχος μας θα πρέπει να επιτευχθεί βήμα βήμα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να βρεθούμε στις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Μετά, θα δούμε το τι μπορούμε να κάνουμε στα διπλά ματς. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά στο Champions League".

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έχει προπονήσει κάποια ομάδα από τα λεγόμενα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι "δέχτηκα προτάσεις από ομάδες που με πίστεψαν και μου έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια για να δουλέψω σωστά. Αυτή την στιγμή, είμαι χαρούμενος. Βέβαια, μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο και στο μέλλον ίσως να δουλέψω σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Όμως, τώρα είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό και η ομάδα έχει πολύ καλή δομή".

Για το ότι προπονεί συμπατριώτες του, οι οποίοι τον είχαν για ποδοσφαιρικό τους είδωλο, απάντησε ότι αισθάνεται κάπως παράξενα, αλλά έζησε το ίδιο και στην Ιαπωνία και στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε. Αναφέρθηκε μάλιστα και στα εννέα τρόπαια που έχει κατακτήσει ως προπονητής...

Τέλος, έκανε αναφορά και στο Μουντιάλ του 2010, τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα ότι "την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν σκέφτομαι να αναλάβω κάποια ομάδα που να συμμετέχει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες