Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ...


Ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού και αναμένεται να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Ο "Λούτσο" υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα στον δικέφαλο, γεγονός που φοβόντουσαν στον Ολυμπιακό.





Άγνωστο παραμένει το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Στόχος είναι να προλάβει το ντέρμπι στις 29 Νοεμβρίου με τον ΠΑΟ και όπως όλα δείχνουν θα είναι παρών.

Την ίδια ώρα θετικά είναι τα νέα και για τον Βασίλη Τοροσίδη του οποίου η πορεία της αποθεραπείας βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Παντελή Νικολάου.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ένα τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού μηρού. Ο χρόνος επανόδου του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες