Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Χρεοκοπία-εφιάλτης για την Αλκμααρ;


Τη στιγμή που η Αλκμααρ και η Αρσεναλ προετοιμάζονταν για τον αποψινό μεταξύ τους αγώνα στο γήπεδο της πρώτης, η είδηση για την οριστική χρεοκοπία της τράπεζας DSB ήρθε να επισκιάσει οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για τον σημαντικό αυτόν αγώνα...

Η τράπεζα που από χθες «σβήστηκε» απ' τον χάρτη κατόπιν απόφασης της εισαγγελίας του Αμστερνταμ ανήκε στον πρόεδρο του ολλανδικού συλλόγου, Ντιρκ Σέρινχα, και σε αυτήν όφειλε η ολλανδική ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επιτυχίες των τελευταίων ετών.
Η τράπεζα με τους τετρακόσιες χιλιάδες πελάτες και τους δέκα χιλιάδες εργαζόμενους δεν υπάρχει πια και η ομάδα του Αλκμααρ θα πρέπει να αποκαθηλώσει τον τίτλο της από το γήπεδό της.
Το μπάτζετ των 40 εκατομμυρίων που επέτρεπε στην ομάδα να... κοιτάει ψηλά δεν υπάρχει πια και, αν δεν επιτευχθεί η συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ (πολύ δύσκολο, με 11 βαθμούς διαφορά ήδη από την κορυφή), το μέλλον της ομάδας προμηνύεται ζοφερό.
«Είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσα νέο χορηγό» δήλωσε χθες ο γενικός διευθυντής της Αλκμααρ Τόνι Χέρμπραντς που υποστήριξε πως αυτή η εξέλιξη δεν θα επηρεάσει τα οικονομικά της ομάδας. Ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν, ωστόσο, μίλησε για μια «θλιβερή μέρα» και τόνισε πως όλα αυτά δεν πρέπει να επηρεάσουν την ομάδα. Αλλά η καρδούλα του το ξέρει...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες