Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ...


Μετά την παρουσίαση της νέας του ιστοσελίδας, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε για τον Ολυμπιακό, την Σταντάρ Λιέγης, την ελληνική γλώσσα και τον Μαραντόνα.

Το μάρκετινγκ στο ποδόσφαιρο αποτελεί πλέον "must" και όλοι οι μάγοι της μπάλας διατηρούν τον δικό τους ιστότοπο στον κυβερνοχώρο. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος παρεβρέθηκε στην έκθεση Sports Show για να παρουσιάσει την προσωπική του ιστοσελίδα www.lucianogalletti.gr.




Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, θέλει να αποκτήσει τον δικό του δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, ενώ θα μπορεί να δημοσιοποιεί και τις δικές του απόψεις. Αναμφίβολα, πιστός στις... ανάγκες των καιρών, ο Γκαλέτι κάνει ό,τι πάρα πολλοί συνάδελφοί του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

"Είμαι Έλληνας πια"

Μάλιστα, στο πλαίσιο μιας πρώτης διαφήμισης του σάιτ, ο δεξιός μέσος των Πειραιωτών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και δεν δίστασε να δηλώσει Έλληνας έπειτα από δυο χρόνια και κάτι στην χώρα μας. Μάλιστα, δεν μετάνιωσε ουδέποτε που αποφάσισε να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από αρκετά χρόνια στην Ισπανία. "Είμαι Έλληνας πια. Δεν μου έχουν φερθεί πουθενά αλλού όπως στην Ελλάδα και η δημιουργία της ιστοσελίδας μου είναι ένας τρόπος για να έρθουμε πιο κοντά. Ήταν δύσκολο να αλλάξω χώρα μετά από χρόνια στην Ισπανία, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει και δεν έχω μετανιώσει καθόλου".

"Πιο επιθετική φιλοσοφία ο νέος προπονητής"

Ο Γκαλέτι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς φέτος και η επανεμφάνισή του έγινε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όπου και είχε ομολογουμένως καλή παρουσία. "Όλοι είμαστε σημαντικοί για την ομάδα, αλλά εμείς που αγωνιζόμαστε από τη μέση και μπροστά βάζουμε συνήθως τα γκολ, γι’αυτό και έχουμε περισσότερη προβολή. Δουλεύουμε όλοι ομαδικά για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα, σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε για τον Ζίκο: "Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ο νέος προπονητής έχει πιο επιθετική φιλοσοφία, ενθαρρύνει τους παίκτες και θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτούς".

Για Σταντάρ, ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνικές... λέξεεις

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το ματς της Τρίτης με την Σταντάρ Λιέγης, για το οποίο λέει ότι "είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ελπίζουμε να αποδώσουμε όπως και χθες και να φτάσουμε στη νίκη μας", ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι έχουν μικρύνει πλέον οι διαφορές ανάμεσα στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και τις μικρότερες.

Ο ίδιος βλέπει σταδιακή βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου και πως ο καλύτερος πάντα κερδίζει. "Νομίζω πως κάθε ομάδα βελτιώνεται και όλες οι ομάδες παρουσιάζονται καλύτερες, ιδιαίτερα στις έδρες τους. Πιστεύω όμως πως στο τέλος ο καλύτερος είναι αυτός που κερδίζει", τόνισε ο Γκαλέτι, ο οποίος ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να μάθει ελληνικά, δηλώνοντας ότι "σιγά-σιγά θα γίνει κι αυτό". Πάντως, δεν θέλησε να... πει την ελληνική λέξη που γνωρίζει καλά!

"Δεν συμφωνώ με τις εκδηλώσεις κατά του Μαραντόνα"

Όσο για την Εθνική Αργεντινής και την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το νικηφόρο 1-0 στο Μοντεβίδεο με την Ουρουγουάη, σχολίασε χαρακτηριστικά: "Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Η Αργεντινή έχει δυνατότητες για να είναι σε ψηλότερη θέση. Δεν συμφωνώ με τις εκδηλώσεις κατά του Ντιέγκο Μαραντόνα. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει το ποδόσφαιρο και ποιος είναι ο Μαραντόνα στην Αργεντινή. Τα συναισθήματα στη χώρα μου είναι πολύ έντονα. Υπάρχει πολλή πίεση, γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ένα Μουντιάλ χωρίς την Αργεντινή. Έχουμε φοβερούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες