Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ...


Στην έκθεση Sports Show βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Βασίλης Τοροσίδης, μια ημέρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Superleague. Ο ίδιος, βέβαια, δεν αγωνίστηκε προκειμένου να είναι φρέσκος με την Σταντάρ Λιέγης την Τρίτη στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Champions League, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη τον καλό "Τόρο".

Ο 24χρονος άσος των Πειραιωτών, μίλησε και αναφέρθηκε στο φετινό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, στους συλλόγους που τον... ορέγονται, στις θέσεις που θέλει να αγωνίζεται και στην επικείμενη κλήρωση της Εθνικής για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι.




"Μονόδρομος η πρόκριση στους ομίλους"

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε αρχικά για το ξεκίνημα της ομάδας, το οποίο δεν ήταν καλό από άποψη θεάματος, αλλά τα αποτελέσματα ήταν θετικά: "Ήταν μια χρονιά που δεν άρχισε πολύ καλά βάσει της ποιότητας της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν μονόδρομος. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της με τον ερχομό του κυρίου Ζίκο και πιστεύω πως θα αποδίδει πλέον καλό ποδόσφαιρο, όπως δείξαμε χθες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ελπίζω να κάνουμε και την Τρίτη".

"Κρίσιμο το ματς της Τρίτης"

Όσο για το επικείμενο ματς με την Σταντάρ Λιέγης στο Καραϊσκάκη, σχολίασε: "Αρχίσαμε καλά με τη νίκη επί της Άλκμααρ και το γκολ που πέτυχα σε εκείνο το ματς μού έδωσε ώθηση. Η ήττα από την Άρσεναλ ήταν στο πρόγραμμα. Το κρίσιμο ματς είναι αυτό της Τρίτης. Αν κερδίσουμε είμαστε ακόμη πιο κοντά στη δεύτερη θέση".

Για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Ο "Τόρο" έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από ξένους συλλόγους. Αρκετοί κατάσκοποι έχουν έρθει για την... χάρη του στο Φάληρο, ενώ πλήθος δημοσιευμάτων τον φέρουν ως υποψήφιο στόχο αρκετών ομάδων. Ο ίδιος απάντησε: "Μετά το πρώτο εξάμηνό μου στην ομάδα, συνεχώς ακούω δημοσιεύματα. Έχω βαρεθεί κι έχω συνηθίσει. Εγώ κοιτώ να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα παραπάνω. Όποιος Έλληνας παίκτης λέει πως δεν θέλει να παίξει στο εξωτερικό, είναι ψεύτης. Αν όμως σου γίνει έμμονη ιδέα, σου κάνει κακό".

"Πιο βατή η Σλοβενία"

Για τις θέσεις που του αρέσουν περισσότερο, ανέφερε ότι "οι θέσεις που μου αρέσουν είναι αυτές της άμυνας, δεξί μπακ ή στόπερ, όμως παίζω εκεί που θέλουν οι προπονητές μου", ενώ για την κλήρωση της Δευτέρας για την Εθνική ομάδα τόνισε χαρακτηριστικά: "Ελπίζω να έχουμε την καλύτερη δυνατή κλήρωση με την Εθνική, αλλά σημασία έχει να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση, πράγμα που δεν δείξαμε στα τελευταία ματς. Πιστεύω πως η Σλοβενία είναι ο πιο βατός αντίπαλος, ενώ δεν θα ήθελα την Ουκρανία, που είναι πολύ καλή ομάδα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες