Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

RENAULT-ΑΛΟΝΣΟ - Το τέλος μιας σχέσης


Χωρίζουν στο τέλος της χρονιάς οι δρόμοι του Ισπανού με την ομάδα που τον έκανε πρωταθλητή
Ο αγώνας της Σιγκαπούρης είχε νικητή τον Χάμιλτον αλλά ο Φερνάντο Αλόνσο συγκέντρωσε πάνω του μεγάλο μέρος της προσοχής του κόσμου...


Ο Ισπανός στην επιστροφή του στην πίστα που έγινε τόπος...μαρτυρίου για την Renault ανέβηκε στο πόντιουμ αφού κατέκτησε την τρίτη θέση αλλά άκουσε και τους ανθρώπους της Γαλλικής ομάδας να τον αποχαιρετούν.

“ Η Renault θα παραμείνει οικογενειά του. Θα τον χάσουμε εμείς αλλά θα μας χάσει και αύτος” δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Renault Ζάκ Γκομπέρ δείχνοντας το τέλος εποχής του Ισπανού στην ομάδα που τον καθιέρωσε.

Ο ίδιος αφού άκουσε αύτα τα λόγια δήλωνε χαμογελαστός προκειμένου να...απαντήσει στον Γκομπέρ “Ούτε η τρίτη θέση που κατέκτησα φαινεται να αλλάζει κάτι σε αύτην την ομάδα. Εχω πάρει τις αποφασεις μου και σύντομα θα γίνουν γνωστές” δειχνοντας και αύτος με την σειρά του πως η σχέση του με την Renault έφτασε στο τέλος.

Ο Αλόνσο είναι κοινό μυστικό πως έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό να αγωνίζεται απο την επόμενη χρονιά με την Ferrari αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είχαμε αυτην την εξέλιξη αν δεν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο Μπριατόρε.

Renault και Αλόνσο πανυγύρισαν τους τίτλους του 2005 και 2006 η και η επιστροφή του το 2008 μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Ισπανού απο την MacLaren έδειχναν πως οι δεσμοί τους είναι άρηκτοι.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες