Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1


Σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο «The Westin Athens Astir Palace Beach Resort» (Απόλλωνος 40, Astir Palace Complex, Βουλιαγμένη) θα διεξαχθεί η κλήρωση του 18ου Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η διαδικασία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1, ενώ το πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθεί ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος 2008-2009 Βασίλης Σπανούλης, η καλύτερη πεντάδα που αποτελείται από τους Βασίλη Σπανούλη, Μάικ Μπατίστ, Γιάννη Μπουρούση, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νίκολα Πέκοβιτς, ο κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο καλύτερος νέος παίκτης Κώστας Παπανικολάου. Οι απονομές θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση του Πρωταθλητή Ευρώπης, Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό.

Στην κληρωτίδα θα μπουν 14 ομάδες, αλλά δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχουν αυτή τη στιγμή μόνον οι 13! Μην απορείτε,ο ΕΣΑΚΕ,και πέρυσι έκανε κλήρωση συμπεριλαμβάνοντας την Καβάλα, η οποία απέκτησε το δικαίωμα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μετά την 3η αγωνιστική του!

Φέτος στη θέση της Καβάλας είναι η πολύπαθη ΑΕΚ. Η πρωταθλήτρια του 2002-μην το ξεχνάμε αυτό-η οποία έχει περιέλθει σε τόσο δεινή θέση, ώστε, παρόλο που μένει λιγότερο από ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν έχει ακόμα λάβει το απαραίτητο πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες