Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Καλησπέρα.Σήμερα έχω να σας προτείνω ένα σύστημα 3-4 με αγώνες όπως πάντα με ομάδες που έχουν κίνητρο και έχουν αποδόσεις πάνω απο 2 συντελεστή...Πάμε για να τα δούμε...
ΚΟΡΔΟΒΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2 2,45.Η πρωτοπόρος Σοσιεδάδ με τους 55 βαθμούς φιλοξενείται απο την ομάδα της Κόρδοβα των 38 βαθμών.Οι αγωνιστικές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλες και η Σοσιεδάδ θέλει να παραμείνει στην κορυφή γιατί την επόμενη αγωνιστική παίζει με την δεύτερη Χέρκουλες.Σημαντική σημείωση οτι πέρσι που η Κόρδοβα καιγόταν για πόντους ελάχιστα πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, πήγε και πήρε ένα τρίποντο στο Σαν Σεμπάστιαν που εν πολλοίς την κράτησε στην κατηγορία.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1 2,20.Και οι δύο ομάδες είναι κακές,αλλά εδώ ποντάρουμε στο μεγαλύτερο κίνητρο και στην ψυχολογία της έδρας.Το Αννόβερο βρίσκεται στην θέση για τα πλέι-άουτ με 23 βαθμούς και η Κολωνία έχει 28 βαθμούς κάτι που την κάνει πιο άνετη.
ΧΕΡΤΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 2,20.Εδώ θα πάμε με την καλύτερη ομάδα που είναι η Μπορούσια η οπία έχει 48 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση με πέντε βαθμούς διαφορά απο την τρίτη που οδηγεί στο Τσάμπιονς λίγκ.Η Χέρτα έχει 18 βαθμούς δεν είναι καλή και έχει 1 εντός έδρας νίκη σε όλο το πρωτάθλημαΟσο κι αν αναθάρρησε η Χέρτα από την πεντάρα στο Βόλφσμπουργκ, το τρένο της σωτηρίας έφυγε. Αν δε σκοράρει πρώτη σήμερα, θα την πιάσει πάλι το άγχος και η Μπορούσια τούτο τον καιρό δεν αστειεύεται
ΑΣΚΟΛΙ-ΕΜΠΟΛΙ 1 2,20.Η Ασκολι έχει 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση 3 βαθμούς μακριά απο την ζώνη του υποβιβασμού, η οποία υποδέχεται την Εμπολι με τους 44 βαθμούς και την 9η θέση.Εκτός έδρας η Εμπολι είναι ανύπαρκτη με 1 νίκη σε όλο το πρωτάθλημα και έτσι θα πάμε με το ισχυρότερο κίνητρο νλικης και την ψυχολογία της έδρας.Η Ασκολι οφείλει να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. Η Εμπολι απλώς δεν υπάρχει μακριά από το «Κάρλο Καστελάνι»
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες