Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ...


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο πατέρας της Τζούλιας, Ζήσιμος Αλεξανδράτος, παρακολουθείται πλέον από ψυχίατρο και ψυχολόγο και ακολουθεί ειδική φαρμεκευτική αγωγή.
Ο δικηγόρος των γονιών της Τζούλιας, Δημήτρης Κατωπόδης αποκαλύπτει ότι σε λίγες μέρες ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος θα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική για προληπτικούς λόγους: "Πήρε ήδη έναν μήνα αναρρωτική άδεια από την Εθνική τράπεζα στην οποία εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός. Πέρα από την ψυχική του υγεία, έχει πρόβλημα καρδιάς και ζάχαρο. Αν δεν υπάρξει βελτίωση θα νοσηλευτεί στο Ερρίκος Ντυνάν".

Η Τζούλια μάλιστα θα βρεθεί ενώπιον των γονιών της στο δικαστήριο στις 15 Απριλίου: "Σέβονται την απόφαση του προέδρου των Πρωτοδικών για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει εναντίον τους η Τζούλια. Αυτό που τώρα περιμένουν είναι να περάσουν οι μέρες για να παρουσιαστούν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και να μιλήσουν πρώτη φορά για την υπόθεση" συμπληρώνει ο Δημήτρης Κατωπόδης και συνεχίζει: "Είναι αυτονόητο και απολύτως λογικό αυτή τη στιγμή να τους διακατέχει το αίσθημα της ντροπής. Και η Άλισον Αλεξανδράτου είναι σε κατάσταση που χρήζει ιατρικής υποστήριξης. Όμως, συγκριτικά με την κατάσταση του συζύγου της , πρέπει να φανεί πιο δυνατή προκειμένου να τον στηρίξει και να μπορέσουν μαζί να συνεχίσουν τον ψυχοφθόρο δικαστικό αγώνα που έχουν μπροστά τους".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες