Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ


Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι για την παρουσιάστρια, αφού ο Λάτσιος την παραμελούσε συνεχώς με αποτέλεσμα να αισθάνεται μόνη. Το χαμόγελο από τα χείλη της είχε σβηστεί τους τελευταίους μήνες, αλλά έκανε υπομονή για τα παιδιά, αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι...


Ο Γιάννης Λάτσιος από την άλλη δεν άντεχε την γκρίνια της Ελένης για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της και την άσχημη διάθεση που η άλλοτε «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» μετέφερε στο σπίτι.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Ελένη Μενεγάκη είχε πει ότι την ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια. Έτσι σήμερα το περιοδικό ΟΚ, που παρεμπιπτόντως ανήκει στον κουμπάρο του ζευγαριού, Π. Κωστόπουλο, βάζει τα πράγματα στη… θέση τους.

Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, η κρίση στο γάμο του πιο λαμπερού ζευγαριού της ελληνικής showbiz ξεκίνησε μεν τον Αύγουστο, όμως μέχρι το Νοέμβριο κανείς από τους δύο δεν έδειχνε να θέλει να τελειώσει τη σχέση. Ο Νοέμβριος λοιπόν είναι σύμφωνα με το περιοδικό ο καταλυτικός μήνας για τη σχέση τους, αφού από τα μέσα του μήνα Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος δεν έκαναν ξανά κοινή εμφάνιση.

Μύθος επίσης είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη έμεινε στο… φημισμένο πλέον συγκρότημα στην Άχλα της Άνδρου για δύο εβδομάδες. Η Ελένη έμεινε μόλις για έξι μέρες και μετά πήγε με τα παιδιά της στη Μυτιλήνη όπου έκανε διακοπές μαζί με το σύζυγό της.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για την κρίση στο γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Όσο για την… «κρίσιμη» συνάντηση με τις κολλητές της, Τ. Μπαλατσινού, Δ. Βανδή και Ν. Θεοδωρίδου, η πρώτη ήταν στο εξωτερικό, η δεύτερη στο σπίτι της με φίλους, ενώ η Νατάσσα Θεοδωρίδου συναντήθηκε όντως το βράδυ της περασμένης Τετάρτης με την Ελένη, όμως δεν την πίεσε σε καμία περίπτωση να τελειώσει το γάμο της, αλλά σεβάστηκε την απόφαση του ζευγαριού.

Μία ακόμα φήμη που δεν στέκει καθόλου είναι η ύπαρξη προγαμιαίου συμβολαίου, το οποίο το ζευγάρι λέγεται ότι υπόγραψε το 2001. Τέτοιο έγγραφο, σύμφωνα με το OK δεν υπάρχει. Το ζευγάρι στη διάρκεια της κοινής τους ζωής είχε αποκτήσει δύο σπίτια και ο Γιάννης Λάτσιος θα πληρώνει διατροφή για τα τρία του παιδιά.

Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί που σχολίασαν ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει βγάλει ακόμα τη βέρα της. Άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι με αυτήν την κίνησή της ήθελε να δείξει την αγάπη και το σεβασμό που αισθάνεται για τον πατέρα των παιδιών της. Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια, λένε οι ίδιοι άνθρωποι δεν σκέφτηκε ποτέ να βγάλει τη βέρα της.

Παρόλ’ αυτά πιθανότητες επανασύνδεσης σύμφωνα με το περιοδικό δεν υπάρχουν. Στο σπίτι στα Μελίσσια από τα Χριστούγεννα έχουν μετακομίσει η μητέρα και ο πατριός της παρουσιάστριας, ενώ ενήμερα είναι και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ο Άγγελος και η Λάουρα, από το βράδυ της Κυριακής, αφού τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και ο Γιάννης Λάτσιος δεν ήθελαν τα παιδιά τους να το ακούσουν από τους συμμαθητές τους τη Δευτέρα στο σχολείο.

Πολλά ακούστηκαν και για το λιτό δελτίο τύπου που στάλθηκε στα μέσα από το προσωπικό e– mail του Γιάννη Λάτσιου. Η ανακοίνωση αυτή λέει το OK δεν βγήκε μόνο από τον Γ. Λάτσιο, αλλά και από τους δύο και μάλιστα η Ελένη πίεζε τις τελευταίες δύο μέρες για να το ανακοινώσουν.

Τέλος, σύμφωνα με το περιοδικό το… διαζύγιο της δεκαετίας δεν είναι σε καμία περίπτωση διαφημιστικό κόλπο. Το πρώην πλέον ζευγάρι δε θα τραυμάτιζε ποτέ ψυχικά τα παιδιά του για χάρη της AGB.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα του ζευγαριού, ο Γιάννης θα διεκδικήσει ενεργό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη θα διεκδικήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας για να εξασφαλίσει τα παιδιά της.

Βόμβα που ανατρέπει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση του διαζυγίου του έριξε ο Γιάννης Λάτσιος με την πρώτη του αντίδραση, η οποία ήρθε μέσα από την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».

Στην διάρκεια της εκπομπής, βγήκε στο τηλέφωνο ο αρχισυντάκτης της Θέμης Μάλλης και μετέφερε αυτολεξεί όσα του ανέφερε η πλευρά του διευθυντή του ΑΝΤ1, μέσω στενού του συνεργάτη.

«Ψάξτε στην άλλη πλευρά να βρείτε την αιτία. Και του φέρθηκε έτσι και θα βγει και δαρμένος;», ήταν η (ιδιαίτερα προσεκτική ως προς τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν) απάντηση της πλευράς Λάτσιου.

Τι σημαίνουν αυτά τα λόγια για την Ελένη; Και που πηγαίνει το «πολιτισμένο» διαζύγιο, μετά από αυτήν την νεώτερη εξέλιξη; Αυτά είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν τις επόμενες ώρες, αφού ο Λάτσιος ρίχνει το φταίξιμο στην Μενεγάκη, την αντίδραση της οποίας περιμένουμε

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον 40χρονο επιχειρηματία να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης βάζουν άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Κατηγορηματικά αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση του 40χρονου με την «ωραία» Ελένη, ενώ αποκαλύπτουν ότι περνάει δύσκολες ώρες. «Είμαστε μόνο φίλοι», λέει και ξαναλέει σε όσους τον ρωτούν χωρίς να έχει διάθεση για περισσότερα σχόλια.

Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν πράγματα και να φωτογραφίζουν το«τρίτο» πρόσωπο.

Οι φήμες και οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στον χωρισμό ένα ζευγάρι τόσο λαμπερό, ένα ζευγάρι που φωτογραφήθηκε και απασχόλησε περιοδικά, εκπομπές, δελτία ειδήσεων και σάιτ στο διαδίκτυο είναι πολλές και οι περισσότερες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μέχρι ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη να αποφασίσουν να μιλήσουν δημοσίως, κανένας με σιγουριά δεν γνωρίζει γιατί το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τριών παιδιών αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Υπάρχουν πληροφορίες που σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνονται αλλά υποστηρίζουν ότι, όντως, τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου «δηλητηρίασε» ένα τρίτο πρόσωπο που εδώ και λίγους μήνες έφερε τα πάνω - κάτω.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που διασπείρουν ψευδείς «ειδήσεις» λέγοντας ότι όλο αυτό είναι ένα κόλπο της ωραίας Ελένης για να ανεβάσει από τη Δευτέρα τη χαμένη της τηλεθέαση, αφού τα μηχανάκια της AGB την έχουν ρίξει πότε στη δεύτερη, πότε στην τρίτη και πότε στην τέταρτη θέση του πίνακα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών.

Ξεχνούν αυτοί που διαδίδουν τα σενάρια αυτά, ότι ο επαγγελματισμός και των δύο ανθρώπων σε καμία περίπτωση δεν θα τους επέτρεπε να πέσουν τόσο χαμηλά.

Οι άνθρωποι, πάντως, του περιβάλλοντος της Ελένης Μενεγάκη λένε ότι το τρίτο πρόσωπο που «δηλητηρίασε» τον γάμο του ζευγαριού, έκανε ό,τι μπορούσε μήνες πριν.

Άλλωστε, τα πρώτα «κακά» σημάδια για τον επικείμενο χωρισμό, φάνηκαν από το καλοκαίρι του 2009.

Η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία παιδιά κάνει πολυήμερες διακοπές χωρίς τον Γιάννη Λάτσιο και τα περιοδικά την απαθανατίζουν να κολυμπά μόνο με τα παιδιά.

Η ωραία Ελένη φωτογραφίζεται ακόμα και με τον αδερφό της, Θοδωρή, όχι όμως και με τον Γιάννη Λάτσιο.

Το τέλος του καλοκαιριού βρίσκει την Ελένη Μενεγάκη σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού η τηλεθέαση για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια δεν τη φέρνει πρώτη.

Το τρίτο πρόσωπο έχει κάνει την εμφάνιση στη σχέση του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη και ορισμένοι μιλούν για μοναχικές «εξορμήσεις».
Το ζευγάρι κάνει μία και μοναδική εμφάνιση στα μπουζούκια. Τίποτα δεν προμηνύει το κακό τέλος του γάμου τους.

Ένα κοσμικό πάρτι σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας «αναστατώνει» τους δημοσιογράφους και τους θαμώνες, αλλά κανείς δεν τολμά να σκεφτεί το χειρότερο σενάριο. Τι και αν πήγαν μαζί στο πάρτι; Κάθονται χωριστά και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση.

Κανείς δεν τολμά να σκεφτεί ότι κάτι σοβαρό απασχολεί το ζευγάρι.

Οι μέρες περνούν και τα «βαριά» σύννεφα φέρνουν την ξαφνική καταιγίδα.

Τελικά η Ελένη Μενεγάκη δίνει «τέλος» σε αυτόν τον γάμο.

Τι και αν η κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου, και οι δύο κολλητές της φίλες, Τζένη Μπαλατσινού και Δέσποινα Βανδή, προσπάθησαν να τη μεταπείσουν;

Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τον χωρισμό τους δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες.
Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη μένουν κάτω από την ίδια -μεγάλη όμως λόγω τετραγωνικών- στέγη σαν δυο ξένοι και σύντομα η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τα τρία παιδιά και τη μητέρα της, Ζέτα, θα μάθουν να ζουν χωρίς τον Γιάννη στο πολυτελές σπίτι των Μελισσίων.

Να μεταπείσουν την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο προσπαθούν στενοί τους φίλοι, παρά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Οι πληροφορίες θέλουν τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά και οι καλοί φίλοι του ζευγαριού να έχουν πέσει κυριολεκτικά πάνω στους.

Η κουμπάρα του ζευγαριού Νατάσσα Θεοδωρίδου βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και προσπαθεί να την μεταπείσει, αφού έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις, όταν χώρισε με τον Αντρέα Φουστάνο.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου που έχει συνεργαστει με την Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα τηλεοπτικά βήματά της παρακαλεί το ζευγάρι να το ξανασκεφτεί, ενώ η Ρούλα Κορομηλά εύχεται να υπάρξει επανασύνδεση.

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλλουν και δύο κολλητοί φίλοι του Γιάννη Λάτσιου οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν ότι είναι πιο πολλά αυτά που τον συνδέουν με την Ελένη. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τον συμβούλεψαν να μη φύγει ακόμα από το σπίτι.

Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη είναι επίσης η Δέσποινα Βανδή και η Τζένη Μπαλατσινού, που ξέρουν ότι η φίλη τους περνά ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.




2 σχόλια:

doremi είπε...

dakrysa sakh :O eisai toso poihtikos... :P

kounabi είπε...

popo!!!! ti lampiri k xazomares saki esena theloume!! teleio!!!!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες