Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ:"ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ"


Με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε την ταλαιπωρία των φιλάθλων του Δικεφάλου το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης...
"Αυτά που ζήσαμε στα Γιάννινα δεν έχουν προηγούμενο. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια αντιμετώπιση. Είναι ανεπίτρεπτο να μην επιτρέπεται στο γήπεδο η είσοδος φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τα Γιάννινα. Ελάχιστοι φίλαθλοι μας μετακινήθηκαν από την Θεσσαλονίκη.

Οι περισσότεροι ήταν από τα Γιάννινα και τις γύρω περιοχές. Απαγορεύονται οι οργανωμένες μετακινήσεις. Δεν απαγορεύεται να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έναν αγώνα εφόσον δεν μετακινήθηκαν οργανωμένα αλλά μεμονωμένα. Ζήσαμε απίστευτες καταστάσεις. Ξαφνικά το πρωί της Τρίτης μας ενημέρωσαν ότι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την αστυνομία ενώ ποτέ δεν πραγματοποιούνται συσκέψεις πριν από τους αγώνες κυπέλλου.

Συσκέψεις γίνονται μόνο πριν από τους αγώνες του superleague. Στη σύσκεψη οι αξιωματικοί της αστυνομίας μας είπαν ότι θα απαγορεύσουν την είσοδο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και παράλληλα ζήτησαν από τους υπευθύνους του ΠΑΣ να τους παραδώσουν τα κλειδιά από όλες τις θύρες, όπως κι έγινε, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι δεν θα ανοίξουν για να φιλοξενηθούν φίλαθλοι της ομάδας μας.
Από την Παρασκευή όλοι στα Γιάννινα ήξεραν ότι θα ταξίδευαν μεμονωμένα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας άλλαξαν στάση την Τρίτη και μας αποκάλυψαν ότι είχαν εντολές να μην μπει κανένας ΠΑΟΚτσής στο γήπεδο για να μην εξευτελιστεί η πολιτεία που αποφάσισε να απαγορεύσει τις οργανωμένες μετακινήσεις. Χαρακτηριστικά ο αστυνομικός διευθυντής μας είπε ότι έχει εντολές να κάνει «πόλεμο» προκειμένου να κρατήσει τον κόσμο έξω από το γήπεδο.

Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη απέναντι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έγινε άσκοπη και αλόγιστη χρήση δακρυγόνων εναντίον των οπαδών μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλος εκνευρισμός χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους τις. Σας διοίκηση εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια προκειμένου να γίνει το αυτονόητο και το νόμιμο. Να μπούνε δηλαδή στο γήπεδο οι φίλαθλοι της ομάδας.

Αντιμετωπιστήκαμε με εχθρική διάθεση από την πολιτεία. Απαγορεύονται οι οργανωμένες μετακινήσεις. Δεν απαγορεύεται σε έναν φίλαθλο να αγοράσει εισιτήριο και να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται από το κόσμος του κι εμείς ως διοίκηση πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο".

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης αναφέρθηκε και στο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Ποικιλίδη στην Γερμανία μετά από σχετικό αίτημα ομογενών φιλάθλων του ΠΑΟΚ: "Ηταν αίτημα των φιλάθλων μας στην Γερμανία και ανταποκριθήκαμε άμεσα. Θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Από την Παρασκευή και για ημέρες θα επισκεφτούμε τις πόλεις που υπάρχει έντονο Ελληνικό στοιχείο και χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να προσφέρουν χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σύνορα και αυτό θα αποδεχθεί για άλλη μια φορά".




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες