Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....


Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Παρασκευής.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην κεντρική Μακεδονία όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Από το απόγευμα βαθμιαία από τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Παγετός τη νύχτα και το πρωί.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά. Τη νύχτα καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και τη ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες