Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΑΚΗΣ-ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1


Έφοδο έκανε το δημοσιογραφικό δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου στο στούντιο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά να σχολιάζουν την τηλεοπτική επικαιρότητα σε μία συζήτηση γεμάτη χιούμορ. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη γίνει λόγος για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, Αλέξανδρο Πετρίδη και Μαρία Μπεκατώρου, ενώ χαρακτήρισαν το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου ως το «δικό μας» διαζύγιο...


«Ο Αλέξανδρος Πετρίδης είναι ο μοναδικός που βάζει αντηλιακό στα δόντια του», είναι μία από τις ατάκες που αναφέρει στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» η διάσημη τηλεοπτική παρέα για το ολόλευκο χαμόγελο του συγκεκριμένου παρουσιαστή. «Κάνω κάποιες προσπάθειες να του μοιάσω και στην γράμμωση και στη λεύκανση» είπε με χιουμοριστική διάθεση ο Αντώνης Κανάκης στο δημοσιογραφικό δίδυμο, ενώ ο Γιάννης Σερβετάς εξέφρασε τους φόβους του για το «αβέβαιο μέλλον» του Αλέξανδρου Πετρίδη. «Εσείς μπορεί να κοροϊδεύετε αλλά εγώ φοβάμαι μην τον πάρουν όπως έκανε ο Έλγιν με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα» ήταν η ατάκα του Γιάννη Σερβετά, με τον Αντώνη Κανάκη να προσθέτει «Είναι ζήτημα χρόνου να ζητάμε από τους Άγγλους να μας επιστρέψουν τον Αλέξανδρο Πετρίδη».



Άλλο ένα πρόσωπο που αγαπούν να σατιρίζουν οι Θεσσαλονικείς παρουσιαστές είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Ο Αντώνης έχει μεγάλη αδυναμία στη συγκεκριμένη παρουσιάστρια, ενώ, όπως δήλωσε, υπό άλλες συνθήκες η Μαρία θα μπορούσε να ήταν μία άλλη, Ρένα Βλαχοπούλου. «Είναι χρέος μας προς την κοινωνία να αναδεικνύουμε πρόσωπα σαν και αυτά» είπε ο Αντώνης Κανάκης για τις τηλεπερσόνες που φιλοξενούν στη θεματολογία τους αγνοώντας, όπως παρατήρησε ο Γιώργος Καραμέρος, ονόματα όπως η Σάσα Μπάστα και η Τζούλια Αλεξανδράτου. «Με την Τζούλια για παράδειγμα, το πράγμα οδηγείται κάπου αλλού, όπου δεν θέλουμε να έχουμε σχέση. Βλέπουμε ένα κορίτσι που προσπαθεί να διαχειριστεί όλη αυτή την τρέλα μέσα στην οποία ζει» ανέφερε σχετικά ο Αντώνης Κανάκης. Όσο για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου: «Γιατί να ασχοληθούμε με το διαζύγιο Τζολί-Πιτ; Στηρίζουμε το δικό μας διαζύγιο, το όποιο είναι καλύτερο από το δικό τους» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες