Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ:ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Λίγες μέρες πριν το τζάμπολ του τελικού του Κυπέλλου κι ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση σχετικά με το ποιοι θα τον παρακολουθήσουν! Τουλάχιστον, όμως, κάπου καταλήγουμε σιγά σιγά... Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΚ αποφασίστηκε να δοθούν σε κάθε ομάδα από 750 εισιτήρια, τα οποία θα τιμώνται προς 75 Ευρώ έκαστο! Εκείνο που δεν αποφασίστηκε είναι ποιος θα διαθέσει τα εισιτήρια και με ποιον τρόπο θα μπουν οι οπαδοί στο γήπεδο. Αλλά ακόμα έχουμε καιρό. Μέχρι το άλλο Σάββατο...


Στη σύσκεψη πήρε μέρος, εκτός των εκπροσώπων της ΕΟΚ (Τσαγκρώνης, Βιντζηλαίος) και των δύο φιναλίστ (Στεφάνου, Γεωργαντής από τον Παναθηναϊκό και Σταυρόπουλος, Μπουντούρης και Μαντζάνας από τον Ολυμπιακό), και εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο οποίος κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάνθηκε ότι θα μπορούσε τελικά να υλοποιηθεί η ιδέα της διανομής προσκλήσεων σε μαθητές! Αρκεί να πηγαίνουν μέχρι Γυμνάσιο και να συνοδεύονται από καθηγητές...

Παρά την αναδίπλωση αυτή, πάντως, η ιδέα εγκαταλείφθηκε και αποφασίστηκε να τυπωθούν εισιτήρια, τα οποία θα μοιραστούν στις δύο ομάδες. Μετά την αυτοψία που έκανε στο Ελληνικό η Αστυνομία αποφάνθηκε ότι θα μπορούσε να περιφρουρήσει λίγο μεγαλύτερο αριθμό οπαδών σε σχέση με πέρυσι, γι' αυτό και η απόφαση που ελήφθη ήταν να δοθούν από 750 εισιτήρια σε καθεμιά από τις δύο φιναλίστ του τελικού.

Για να μειωθούν οι πιθανότητες τα εισιτήρια αυτά να καταλήξουν σε... αψίκορους νεαρούς, η ΕΟΚ αποφάσισε τα εισιτήρια αυτά να τιμώνται πολύ ακριβά, προς 75 Ευρώ έκαστο. Ώστε να μπορούν να τα αγοράσουν όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, που συνήθως ταυτίζονται με όσους αγοράζουν ακριβά εισιτήρια διαρκείας.

Αυτό που δεν συμφωνήθηκε, αλλά παραπέμφθηκε σε νέα συζήτηση το πρωί της Παρασκευής, οπότε θα γίνει η τελική σύσκεψη, είναι ποιος θα διαθέσει τα εισιτήρια. Οι ομάδες επιμένουν να τα διαθέσουν αυτές, όμως η ΕΟΚ έχει αντιρρήσεις και θέλει να αναλάβει αυτή τη διάθεση, επιμένοντας μάλιστα στο ότι τα εισιτήρια πρέπει να διανεμηθούν ονομαστικά.

Εκκρεμεί επίσης και η απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα μπούν οι οπαδοί στο γήπεδο. Η ομοσπονδία επιμένει πως ο κάθε οπαδός θα πρέπει να επιδεικνύει εκτός από το εισιτήριο και την ταυτότητά του έξω από το κλειστό, κάτι για το οποίο στην αρχή η Αστυνομία είχε εκφράσει επιφυλάξεις. Σήμερα, όμως, φάνηκε να το συζητά περισσότερο και την Παρασκευή μάλλον θα το αποδεχθεί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες