Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ...


Πως και πως περιμένει ο Michael Schumacher τη στιγμή που θα κάτσει για πρώτη φορά στο νέο του «γραφείο» και θα μπει στην πίστα για να ξεκινήσει και επίσημα την θητεία του στην ομάδα της Mercedes GP Petronas.

Το ντεμπούτο του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή θα πραγματοποιηθεί το 3ήμερο 1-3 Φεβρουαρίου στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia όπου θα διεξαχθούν οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης του 2010.

Ο 41χρονος πιλότος βρέθηκε για ένα 2ήμερο στην Αγγλία όπου επισκέφθηκε τη βάση της ομάδας στο Brackley και το εργοστάσιο της Mercedes στο Brixworth προκειμένου να γνωριστεί καλύτερα με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας, τους τεχνικούς και τους μηχανικούς και να ενημερωθεί λεπτομερώς για την πορεία εξέλιξης του νέου μονοθεσίου.


«Είναι τεράστια ικανοποίηση να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να συναντάς τεχνικούς που μιλούν τη γλώσσα σου. Μπορεί αυτή η ομάδα να κατέκτησε τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές πέρσι, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι χορτασμένη από επιτυχίες. Το αντίθετο θα έλεγα, έμεινα εντυπωσιασμένος από το πόσο 'πεινασμένοι' για διακρίσεις είναι όλοι τους. Είναι σημαντικό για μένα να ενημερώνομαι για οτιδήποτε συμβαίνει. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να επικοινωνείς και να καταλαβαίνεις τον τρόπο δουλειάς των μηχανικών. Έριξα μια ματιά όταν βρέθηκα στο εργοστάσιο για την υπογραφή του συμβολαίου και έχω ήδη μάθει πολλά πράγματα, αυτή τη φορά όμως είδα περισσότερα πράγματα που έχουν να κάνουν με την ομάδα», έγραψε μεταξύ άλλων ο Schumi στην προσωπική του ιστοσελίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες