Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΖΙΚΟ-ΣΤΟΛΤΙΔΗ!!!


Τα απίστευτα κι όμως Ολυμπιακά συνεχίζονται στο μεγάλο λιμάνι. Η ήττα από την ΑΕΚ προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και τα εσωτερικά τραύματα του έφηβου βγαίνουν πλέον στην επιφάνεια. Ο Ζίκο μένει μέχρι να φύγει και οι "εχθροί" του αυξάνονται ώρα με την ώρα, ο Κόκκαλης βρίσκεται στην Αμερική, οι οργανωμένοι πάνε στις προπονήσεις και ο Στολτίδης είχε φραστικό επεισόδιο με τον Βραζιλιάνο τεχνικό στην προπόνηση του Σαββάτου!


Όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ο Ντουντού με τον "Ιέρο" κλήθηκαν σε απολογία για την Δευτέρα 11/1/2010. Ο πρώτος για το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς άδεια σε φιλικό αγώνα στη Βραζιλία κατά τη διάρκεια του 9μερου ρεπό και ο δεύτερος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Όσον αφορά τον Στολτίδη, ο έμπειρος αμυντικός μέσος είχε έντονο διάλογο με τον προπονητή του κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ο Ζίκο να τον διώξει και να τον παραπέμψει στην διοίκηση. Ο 35χρονος μέσος αρνήθηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση και όπως ήταν φυσικό η κόντρα άναψε περισσότερο, με το σκηνικό να ολοκληρώνεται με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Πλέον απομένει η απόφαση της διοίκησης, η οποία θα πρέπει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τη στιγμή μάλιστα που ο Κόκκαλης κάνει διακοπές στην Αμερική.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες