Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ:''ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΟΒΑΡΟΙ''...


Την ώρα που ο Ζίκο τους περίμενε ματαίως στο γήπεδο για προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συσκέπτονταν στου Ρέντη μετά από πρωτοβουλία του Αντώνη Νικοπολίδη. Η ατάκα του Ολοφ Μέλμπεργκ ("δεν είμαστε σοβαροί") τάραξε τα νερά.



Να ξεπεράσουμε το αλαλούμ που δημιουργήθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής στου Ρέντη με τον Ζίκο να κόβει βόλτες στο γήπεδο και να περιμένει για 15 λεπτά τους παίκτες που εκείνη την ώρα μιλούσαν στα αποδυτήρια, και να σταθούμε στα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη.

Αν και το γεγονός ότι ουδείς μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον προπονητή για τη συζήτηση κάτι δείχνει, θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει ως ένα …τυχαίο και …άτυχο γεγονός. Ασχετα αν δημιουργήθηκαν εντυπώσεις με τον Ζίκο να λέει στους παίκτες: «Μου άρεσε που μιλήσατε, αλλά κάποιος θα έπρεπε να με ενημερώσει».

Στα σοβαρά τώρα. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ως αρχηγός, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μιλήσουν και κυρίως να τους ενημερώσει για τα όσα του είπαν διοίκηση και οργανωμένοι.

Ο κάπτεν της πειραϊκής ομάδας τόνισε ότι τους έχει πειράξει όλους ότι δεν έδειξαν στο ματς με την ΑΕΚ πάθος , τόνισε ότι οι οργανωμένοι αναφέρθηκαν σε παίκτες που παραβιάζουν το ωράριο και ακολούθησαν τοποθετήσεις άλλων παικτών.

Μίλησαν βασικά στελέχη της ομάδας, όπως οι Ντουντού και Γκαλέτι και τόνισαν ότι δεν έχει χαθεί τίποτα, ότι θα πρέπει να κυνηγήσουν την ανατροπή της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό, επισήμαναν πόσο σημαντικό είναι το θέμα της ενότητας, αλλά η ατάκα του Μέλμπεργκ ήταν όλα τα λεφτά.
«Δεν είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις, θα μας έβγαινε και στα ματς και μας βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά ο Σουηδός και ουσιαστικά τόνισε ότι η δουλειά που γίνεται στου Ρέντη έχει αντίχτυπο στην ομάδα.

Mέσα ο Λεντέσμα

Εξακολουθεί να μας μπερδεύει ο Ζίκο. Λίγες μέρες μετά το ματς με την ΑΕΚ μετά το οποίο αιτιολόγησε τις επιλογές του τα πήρε όλα, ή σχεδόν όλα, πίσω. Για τον Λεντέσμα είπε ότι δεν τον πήρε γιατί είχε μια προπόνηση όλη και όλη και τώρα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα. Είναι ένα ερώτημα πώς κρίνεται πλέον έτοιμος με τρεις προπονήσεις ο «λύκος». Συνεπής ήταν στη άποψη του ο Ζίκο για τον Στολτίδη.

Και πάλι εκτός αποστολής, όπως και ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος όπως και ο τραυματίας Ντουντού. Αντίθετα, παίζει ο Μαρέσκα αφού η μαγνητική ήταν καθαρή. Στις δοκιμές που έκανε ο Βραζιλιάνος τεχνικός φάνηκε ότι θα αφήσει τον Ντιόγκο εκτός ενδεκάδας.

Αν τα όσα δοκίμασε στην προπόνηση της Παρασκευής είναι και καθρέπτης των αποφάσεων του, ένα σχήμα που φαίνεται ως το πιθανότερο είναι αυτό με Νικοπολίδη, Γκαλίτσιο, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Γκαλέτι, Μαρέσκα, Τοροσίδη, Οσκαρ, Λεονάρντο, Μήτρογλου.

Το χειρότερο: Εκτός αποστολής ο Κατσικογιάννης. Βγαίνει προς τα έξω ότι πληρώνει το μάρμαρο της ήττας από την ΑΕΚ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες