Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....


Λίγες βροχές στα δυτικά και από το βράδυ καταιγίδες στα βορειοδυτικά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.




Αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται να αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αυξηθούν στη δυτική Μακεδονία. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στο βόρειο ιόνιο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής στέρεας κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την δια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οποίες αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και είναι πιθανό να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς κελσίου στις βορειότερες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες