Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΕΡΝΕ ΓΥΜΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Μια γυναίκα αποφάσισε να απατήσει τον άνδρα της, αλλά δεν σκέφτηκε τις συνέπειες που θα είχε ένα πιθανό πιάσιμο στα πράσα. Μπορεί να νόμιζε πως ποτέ δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά έλα που έγινε και οι συνέπειες δεν ήταν οι καλύτερες, αφού κατέληξε να την σέρνει γυμνή στον δρόμο και να κυνηγάει τον εραστή της!


Η σχετική ιστορία έχει ως εξής: Οι εραστές αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτα τους μέσα στην αποθήκη με τα εργαλεία του συζύγου, αφού εκείνος έλειπε στη δουλειά. Δυστυχώς όμως γι’αυτούς γύρισε νωρίτερα από την δουλειά και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά πήγε και στην αποθήκη. Η εικόνα που αντίκρυσε τον έκανε έξαλλο και έχασε το φως του. Συγκεκριμένα είδε την γυναίκα του και τον εραστή της να είναι γυμνοί και να κυλιούνται στο πάτωμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο σύζυγος θέλησε να επιτεθεί στο παράνομο ζευγαράκι, αλλά ο εραστής κατάφερε να ξεφύγει, αφήνοντας την γυναίκα αβοήθητη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο απατημένος σύζυγος την έπιασε από τα μαλλιά και την έβγαλε στο δρόμο του χωριού γυμνή, σερνοντάς την.

Το θέαμα ήταν περίεργο για τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι έμειναν άναυδοι, με το στόμα ανοιχτό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες