Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

16ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAYSTATION...


Ένας δεκαεξάχρονος δε δίστασε να μαχαιρώσει στο λαιμό τον πατέρα του όταν έπαιζαν το παιχνίδι FIFA 2009 στο PlayStation επειδή ο δεύτερος έδωσε συμβουλές στον πρώτο σχετικά με τακτικές του παιχνιδιού.



Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο 46χρονος έδωσε συμβουλές τακτικής για το FIFA 2009 στον γιο του και στη συνέχεια έκλεισε την τηλεόραση ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο 16χρονος, όντας στην εφηβεία, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό χτύπησε τον πατέρα του στο λαιμό. Το συμβάν όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Στη συνέχεια, ο νεαρός πήγε το όπλο στην κουζίνα, το έπλυνε μπροστά στη μητέρα του και έπειτα το έβαλε στον πάγκο όπου στεγνώνουν πιάτα και μαχαιροπίρουνα.
Ωστόσο, η μητέρα του παιδιού δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι τη στιγμή που ο 46χρονος την πλησίασε κρατώντας το λαιμό του.

"Είδα τον Mario (γιο) να με πλησιάζει και να πηγαίνει στο νεροχύτη να πλύνει το μαχαίρι. Αμέσως ήρθε ο άντρας μου κρατώντας το λαιμό του γεμάτος με αίματα", είπε η μητέρα σε ιταλική εφημερίδα.

Ο νεαρός πήγε στο δωμάτιό του και όταν ήρθε η αστυνομία δεν αντιστάθηκε στη σύλληψη. Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι του το είχαν κάνει δώρο πριν λίγες μέρες για τα γενέθλιά του.

"Ο γιος μου έχει εμμονή με τα παιχνίδια. Αποφασίσαμε να του αγοράσουμε το FIFA 2009 για να μην παίζει βίαια παιχνίδια", κατέληξε η μητέρα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες