Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Τοπικές βροχές και καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά προβλέπει για την Τετάρτη (27/1) η ΕΜΥ.




Πιο αναλυτικά στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο η χιόνι αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -9 ως 4 βαθμούς.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6, στο Ιόνιο 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 12 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά δε θα ξεπεράσει τους 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και στις νότιες κυρίως θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά θα σημειωθεί παγετός.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί και το βράδυ μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 13 βαθμούς.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρξουν νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από τις προμεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και αργότερα καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις με χιονόνερο η χιόνι. Οι άνεμοι ανατολικοί ως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από μηδέν ως 2 βαθμούς Κελσίου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες