Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ


Κορυφώνεται η χριστουγεννιάτικη έξοδος των Θεσσαλονικέων, η οποία διεξάγεται μέχρι το απόγευμα της Παρασκεύης και μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών...
Με ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή πρέπει να είναι «οπλισμένοι» όσοι κινούνται προς την κεντρική και νότια Ελλάδα, μέσω των παρακαμπτηρίων δρόμων, εξαιτίας του προβλήματος στα Τέμπη.

Από τα διόδια των Μαλγάρων πέρασαν από το πρωί προς την Κατερίνη περί τα 8.500 οχήματα, ενώ, σχεδόν 9.500 οχήματα κινήθηκαν προς τη Θεσσαλονίκη.

Για περίπου δύο ώρες, η διέλευση των οχημάτων από τα Μάλγαρα ήταν ελεύθερη, λόγω κινητοποίησης συμβασιούχων στα προγράμματα “stage”. H κινητοποίηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, οπότε οι συμβασιούχοι απέκλεισαν τα γκισέ του σταθμού διοδίων.

Από χθες, το αδιαχώρητο επικρατεί στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, καθώς, λόγω του προβλήματος στα Τέμπη, πολλοί εκδρομείς -με προορισμό την κεντρική και νότια Ελλάδα- αποφάσισαν να ταξιδέψουν με τρένο.

Αντίθετα, στα υπεραστικά λεωφορεία, καταγράφεται σημαντική μείωση επιβατών, από τον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στα δρομολόγια προς την κεντρική και τη νότια Ελλάδα, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, εξαιτίας του προβλήματος στα Τέμπη.

Την ίδια ώρα, μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων προς την Κασσάνδρα Χαλκιδικής, καθώς η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κομμάτι από Νέα Μουδανιά προς Άφυτο (περιοχή Βόθωνα) συνεχίζεται, εξαιτίας των κατολισθήσεων των τελευταίων ημερών. Η κυκλοφορία σ’ αυτό το σημείο διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες