Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Η ΕΡΤ απασχολεί την κοινή γνώμη, ο ΑΝΤ1 θα έχει ανασκόπηση για την Formula 1, ενώ μία ακόμη απόλυση είχαμε στο «Έθνος».





«Απαράδεκτες οι υψηλές αμοιβές»
Οι υψηλές αμοιβές των στελεχών της ΕΡΤ και το θέμα των συμβασιούχων έχουν φέρει την δημόσια τηλεόραση να είναι στο επίκεντρο και μάλιστα να υπάρχει αναφορά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην Βουλή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου την Τετάρτη (23/12) το βράδυ κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στην Βουλή, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ, μετά και τη δημοσιοποίηση των μισθολογικών της καταστάσεων είπε χαρακτηριστικά:

«Σε αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να χορηγούνται αυξήσεις σε υψηλόμισθους, ούτε και να συντηρούνται προνόμια και μισθολόγια για τα "golden boys", όπως και οι απαράδεκτοι υψηλοί μισθοί στελεχών όπως της ΕΡΤ».

Παράλληλα την Πέμπτη (24/12) ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για το αν ισχύουν οι μισθοί που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ανασκόπηση για την Formula 1 στον ΑΝΤ1

O ANT1 την Κυριακή 27/12 στις 14.15 και για δύο ώρες θα έχει ανασκόπηση για την Formula 1.

Ένα αφιέρωμα στα όσα ζήσαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 το 2009: Οι νίκες του Μπάτον, η μοναδική νίκη της Ferrari, η pole position του Φισικέλα, ο τραυματισμός του Μάσα, η πλημμύρα στη Μαλαισία και πολλά άλλα.

Η Formula 1 βρίσκεται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης και μέχρι στιγμής ο ALPHA δείχνει ζεστός για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μπάσκετ στον ΣΚΑΪ

Δύο αγώνες για την Α1 μπάσκετ έχει προγραμματίσει να μεταδώσει ο ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο. Την Κυριακή 17/1 στις 17.00 θα δείξει τον αγώνα Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ, ενώ την Κυριακή 24/1 στις 19.00 θα προβάλει το ματς Παναθηναϊκός - Κολοσσός.

Εορταστικό «Στην υγειά μας»

Ένα λαμπερό ρεβεγιόν υπόσχεται παραμονές Χριστουγέννων (Πέμπτη 24/12) η εκπομπή «Στην υγειά μας» στην ΝΕΤ (22.00)

Προσκεκλημένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου, η Γλυκερία , ο Χρήστος Νικολόπουλος , η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κώστας Καραφώτης οι οποίοι θα αναλάβουν να μας χαρίσουν σπουδαία και πολυαγαπημένα τραγούδια .

Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι - εκ των οποίων κάποιοι αναλαμβάνουν και ρόλο τραγουδιστή - όπως οι : Τάσος Χαλκιάς , Λόλα Νταϊφά , Δημήτρης Τσοβόλας , Σπύρος Χαριτάτος , Γιώργος Καραμέρος , Γιώργος Αρμένης , Πασχάλης Τσαρούχας , Ευδοκία Ρουμελιώτη , Χριστίνα Θεοδωροπούλου , Όθωνας Μεταξάς , Μάντυ Λάμπου , Ιζαμπέλα Kογεβίνα , Κλέλια Ρένεση , Eριέττα Μουτούση , Κατερίνα Καραβάτου , Κατερίνα Στικούδη , Βασίλης Μπισμπίκης , Δημήτρης Γρηγοράκης , Κατερίνα Σαβράνη και Ιωάννα Παλαιοπάνου.

Κυκλοφορούν την Πέμπτη οι κυριακάτικες

Δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες το Σάββατο και την Κυριακή, λόγω της αργίας των Χριστουγέννων.

Οι κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων θα βγουν στα περίπτερα από την Παρασκευή 25/12, ανήμερα των Χριστουγέννων (κάτι που σημαίνει στο κέντρο της Αθήνας ήδη από το βράδυ της Πέμπτης 24/12).

Τηλεθέαση μπάσκετ και ανασκόπηση Τσάμπιονς Λιγκ
Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η τηλεθέαση των δύο ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου μπάσκετ, αλλά της ανασκόπησης για το Τσάμπιονς Λιγκ που έδειξε την Τετάρτη (23/12) η ΝΕΤ.

Το επεισοδιακό παιχνίδι Ηρακλής - ΠΑΟ που διακόπηκε έφτασε μέχρι 7,5%, ενώ η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση ολόκληρου του παιχνιδιού μετά τα μεσάνυχτα έκανε μέχρι 6,4%. Το ματς Ολυμπιακός - Άρης στην μέγιστη τιμή έκανε μέχρι 8,4%, ενώ η ανασκόπηση για το Τσάμπιονς Λιγκ με καλεσμένο τον Αντώνη Νικοπολίδη έφτασε μέχρι 6,2%.

H Τατιάνα ετοιμάζει το σάιτ
Μετά τον Νίκο Ευαγγελάτο που δημιούργησε το newsit και η Τατιάνα Στεφανίδου ρίχνεται στην μάχη του διαδικτύου. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Αξίζει να το δεις» ξεκινάει την προετοιμασία του site της και μέσα από το Τatiana's team, ζητάει συνεργάτες και φίλους!

Στο www.tatianasteam.gr η Τατιάνα Στεφανίδου, προαναγγέλλει τη δημιουργία του site και ζητάει συνεργάτες με φρέσκες ιδέες. Το μήνυμα της Τατιάνας ξεκινάει ως εξής: "Έχω απίστευτη χαρά γι' αυτό που ετοιμάζω και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Σε λίγους μήνες θα βγει online ένα site που θα έχει την υπογραφή μου. Ένα site με όλα τα θέματα που μου αρέσει να μαθαίνω ή να συζητάω με τους φίλους μου".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες