Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΒΟΝ ΓΟΥΕΙΦΕΡ...


Ο Βον Ουέιφερ πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 17 Αυγούστου και όλοι έβλεπαν στο πρόσωπο του τον δεινό σκόρερ που θα έκανε την διαφορά στην "ερυθρόλευκη" επίθεση. Τελικά ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε σε λιγότερο από τέσσερις μήνες το μονοπάτι του Τζανίρο Πάργκο. Ο πρώην άσος των Χιούστον Ρόκετς είχε συζητήσεις με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και αποφάσισαν κοινή συναινέση να διακόψουν συνεργασία τους. Ο 24χρονος σουτέρ πιθανότατα θα επιστρέψει στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στους Μέμφις Γκρίζιλς.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βον Ουέιφερ είχε βγάλει ήδη εισιτήρια για την Αμερική, με πτήση που αναχωρεί από την Αθήνα το Σάββατο (12/12). Ο Αμερικανός πρόλαβε να αγωνιστεί με την "ερυθρόλευκη" φανέλα σε 3 αγώνες της Euroleague (μ.ο 16.3 λεπτά συμμετοχής, με 7.7π-1.3ρ) και σε άλλους τόσους της Α1 (σε 9.5λεπτά 3π-1.3ρ).

Ο πρώην σταρ των Χιούστον Ρόκετς είχε υπογράψει συμβόλαιο 2.000.000 δολαρίων με την ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά δεν πρόκειται να εισπράξει ολόκληρο το ποσό. Δεν θα φύγει όμως παραπονεμένος καθώς θα αφ'ησει τους Πειραιώτες ...εξωφλημένος σε όλες τις δόσεις που προέβλεπε, μέχρι τώρα, η συμφωνία του με τους "ερυθρόλευκους".

Δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης

Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο πως ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για να βρει τον αντικαταστάτη του Βον Ουέιφερ και η ομάδα θα μείνει ως έχει. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν θέση άλλου ξένου στο ρόστερ τους -καθώς έχουν ήδη συμπληρωμένες τις έξι θέσεις- για το πρωτάθλημα της Α1 και θα συνεχίσουν με δύο Αμερικανούς (Τσίλντρες, Μπέβερλι) και τέσσερις Ευρωπαίους (Κλέιζα, Τεόντοσιτς, Βούιτσιτς, Χαλπερίν).

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει καλό πρόσωπο, δείχνει πως βρίσκει ρυθμό ενώ στα θετικά είναι η αγωνιστική άνοδος του Γιοτάμ Χαλπερίν που αποτελεί χρήσιμη και αποτελεσματική λύση στο "2". Ο Ισραηλινός γκαρντ, πλέον θα έχει ενισχυμένο ρόλο σε Ευρώπη και Ελλάδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες