Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ''16'' ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0...

ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΕ 1-0. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ…«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό», τραγουδούσαν έξαλλα οι φίλοι του Ολυμπιακού για την μεγαλειώδη πρόκριση στους 16 του τσάμπιονς λιγκ. Μία πρόκριση που ήρθε μετά από τη νίκη με 1-0 επί της Αρσεναλ στον τελευταίο αγώνα των ομίλων. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με 10 βαθμούς, με 3 νίκες στην έδρα τους και 1 ισοπαλία εκτός και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό και στην Ευρώπη. Σε μία χρονιά που στιγματίστηκε από τους πολλούς τραυματισμούς ο Θρύλος δεν πτοήθηκε και πέτυχε με ευκολία αυτό που στην αρχή φάνταζε δύσκολο. Το γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 47’ ο Λεονάρντο με καταπληκτική ατομική προσπάθεια, ένα δώρο στην νεογέννητη κορούλα του. Τώρα ο Θρύλος περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του για την φάση των 16.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Ντουντού (86' Ντομί), Μαρέσκα, Οσκαρ , Λεονάρντο, Γκαλέτι, Μήτρογλου.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Βέλα, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Σόνγκ, Σιλβέστρ, Γουίλσιρ (76' Σούνου), Μέριντα, Μπάρτλεϊ, Κρουίζ, Ζιλμπέρτ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες