Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΟΚ:ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΙΒΕΙΡΑ


Ο μεσοεπιθετικός που ήταν εμφανές ότι χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρουσιάζει δυστοκία στο σκοράρισμα, φαίνεται ότι ο βρέθηκε!
Ας δούμε τι πληροφορίες υπάρχουν...
Πιο συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ο μάνατζερ του Βιεϊρίνια, Γκασπάρ ο οποίος έφερε μαζί του τον Κριστιάνο Μοράις Ντε Ολιβέιρα. Πρόκειται για Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που έχει Πορτογαλική υπηκοότητα και εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί από τον «δικέφαλο».
Να σημειωθεί, πως ο Ολιβέιρα αγωνιζεται τα τελευταία χρόνια στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, πετυχαίνοντας επτά γκολ, ενώ και φέτος, σε 11 παρουσίες, έχει πετύχει δύο τέρματα. Ο Ολιβέιρα είναι μεσοεπιθετικός, έχοντας αρκετές αρετές στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι τελικές συζητήσεις αναφορικά με την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη (10/12), με τις πληφορίες να αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στους «ασπρόμαυρους» και τη νυν ομάδα του Ολιβέιρα θα «κλείσει» στις 250.000 ευρώ. Οσο για την αμοιβή του παίκτη, θα λάβει 300.000 ευρώ.

WHO IS WHO
Ονομα: Κριστιάνο Μοράις Ντε Ολιβέιρα
Ημερομ./Γέννησης: 28-9-1983
Υψος: 1.74μ.
Καταγωγη: Βραζιλία
Υπηκοότητα: Πορτογαλική
Θέση: Μεσοεπιθετικός



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες