Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

TA MINTIAKA NEA TΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 23.00 κάνει πρεμιέρα στο MEGA το «MEGA SEX». Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης για το Τσάμπιονς Λιγκ καθήλωσε τους τηλεθεατές στην ζώνη prime time.



Συγκεκριμένα το ματς που έδειξε η ΝΕΤ έφθασε στο τελευταίο τέταρτο μέχρι 42,3%, ενώ η εκπομπή «Champions NET» που ακολούθησε και με το ματς Λιόν - Λίβερπουλ έκανε μέχρι 21,2%.
Έτσι η ΝΕΤ χάρη στο ποδόσφαιρο ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη, καθώς στο σύνολο έκανε 14% και ήταν τρίτο κανάλι πίσω από το MEGA που έκανε 21,8% και τον ΑΝΤ1 που έπιασε 14,8%.

Έρχεται το "Mega Sex"

Μέσα από την ιστορία της Ζουλιέν και της Αμαντίν ξαναζούμε τις πιο καυτές ερωτικές σκηνές από τις σειρές του Mega («Η ζωή που δεν έζησα», «Φεύγα», «Κλείσε τα μάτια», «Αναστασία», «Επιφάνεια»).

Πρωταγωνιστούν οι Βασιλική Αγγελη και η Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Αλέξανδρου Ζαρμπή.

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τέσσερις εφημερίδες

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ παραπέμπονται οι υπεύθυνοι των εφημερίδων για το ψεύτικο ρεπορτάζ από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης, το «ΒΗΜΑ», η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και το «ΕΘΝΟΣ» φιλοξένησαν - στα κυριακάτικα φύλλα τους, ρεπορτάζ από την συνάντηση του τούρκου πρωθυπουργού με τον πρώην Κώστα Καραμανλή.

Οικονομικό σκάνδαλο στην «Δίκη»
Ένα σκάνδαλο οικονομικής φύσης που ταλανίζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, θα αποκαλυφθεί τη Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2009 στις 23.00 στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, " Η ΔΙΚΗ" την οποία παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ θα είναι οι ποδοσφαιριστές Άρης Μαραγκουδάκης (ΠΑΟ ΡΟΥΦ) και Βασίλης Μπλέτσας (Δόξα Κρανούλας), ο δικηγόρος με ειδίκευση στο Αθλητικό Δίκαιο και μέλος της ΕΦΙΠ, Γιώργος Παναγόπουλος καιο Άρης Μαραγκουδάκης (πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ ΡΟΥΦ).

Επιπλέον στη διάρκεια της εκπομπής θα παρέμβουν άνθρωποι που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες