Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο (14/11) με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Τοπικά στα ηπειρωτικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες