Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ:''ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η FERRARI''...


Η μετακίνηση του Fernando Alonso στη Ferrari ήταν αναμφίβολα η μεταγραφή της χρονιάς. Όχι ότι δεν την περιμέναμε αλλά ίσως να αναμενόταν λίγο αργότερα και γενικά ίσως πολλοί να μην περίμεναν την τόσο άκομψη αντικατάσταση του Kimi Raikkonen.

Άλλαξε όμως η φρουρά στο Maranello και πλέον ο Ισπανός φιλοδοξεί να αναλάβει ρόλο ηγέτη στους κόκκινους. Μία ομάδα που όπως έχει δηλώσει, αποτελούσε ανέκαθεν όνειρο του αλλά όπως λέει τώρα, είναι και σίγουρο στοίχημα για κάθε πιλότο που αναζητά κάτι καλύτερο στην καριέρα του!


«Από τη φύση μου, προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξος. Με ηρεμεί το γεγονός ότι προορισμός μου είναι η Ferrari. Μία ομάδα ήσυχη που πάντα δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Μία ομάδα και μία μάρκα γεννημένη για ανταγωνισμό, που δίνει πάντα το 110% και που πάντα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες. Κάποιες χρονιές κερδίζουν τίτλους, κάποιες όχι αλλά ποτέ δεν είχαν σεζόν υπερβολικά κακή. Νομίζω ότι η Ferrari αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για κάθε οδηγό», είπε ο Ισπανός μιλώντας στο ραδιόφωνο Cadena Ser.

Φέτος οι κόκκινοι δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Όμως η πτώση στην απόδοση τους δεν φοβίζει τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή που πιστεύει ότι θα έχει ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο στα χέρια του.

«Από τους 22 οδηγούς, κανένας δεν ξέρει πως θα είναι οι ισορροπίες του χρόνου. Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με τις επιδόσεις των μονοθεσίων του 2010. Αλλά νομίζω ότι το να βρίσκεσαι στη Ferrari, στη McLaren ή κάποια άλλη από τις καλές ομάδες, είναι πιο ήρεμοι», είπε ο Ισπανός.

Νέα ομάδα λοιπόν αλλά και νέος teammate με τον Felipe Massa να είναι πλέον το άμεσο μέτρο σύγκρισης για τον Alonso.

«Έμαθα από την ομάδα ότι έχει αναρρώσει πλήρως και πως θα αποτελεί τον teammate μου. Ο Massa έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός που έχει ωριμάσει πολύ τα τελευταία 2-3 χρόνια. Νομίζω ότι θα είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τις άλλες μεγάλες ομάδες», είπε ο νέος ηγέτης της Scuderia.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες