Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟ FACEBOOK ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ...


Σε αυτή την περίπτωση επαληθεύεται η φράση «πόσο μικρός είναι ο κόσμος»… Ελλάδα-Αυστραλία-Facebook-με τελικό προορισμό Γαλλία! Αυτό είναι το ταξίδι που πραγματοποίησε η φωτογραφική μηχανή που έχασε η Marie Cecile στη Μύκονο και χάρη στην πίστη του Danny Cameron πως όλοι σε αυτόν τον κόσμο συνδεόμαστε με κάποιον τρόπο, θα βρεθεί ξανά στα χέρια της.




Σημείο εκκίνησης, το νησί των ανέμων… O Danny Cameron βρήκε τη φωτογραφική μηχανή σε μία στάση λεωφορείου. Αφού προσπάθησε όσες ημέρες παρέμεινε στη Μύκονο να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των φωτογραφιών χωρίς τελικά να το κατορθώσει, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα group στο Facebook. Τίτλος; Λογικός εάν το καλοσκεφτεί κανείς… «Needle In A Haystack». Με άλλα λόγια, ψάχνοντας ψύλλους στα άχυρα!
Ο Danny δημιούργησε το group στις 17 Οκτωβρίου, οπότε και έγιναν μέλη 60 χρήστες, και σε διάστημα μόλις δύο μηνών έφτασε να αριθμεί 235.000 μέλη. Το πιο σημαντικό είναι ότι κατόρθωσε να εντοπίσει τα πρόσωπα που απεικονίζονταν στις φωτογραφίες, οι οποίοι του υπέδειξαν την ιδιοκτήτρια της φωτογραφικής μηχανής, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη θεωρία του.

Η ανθρώπινη αλυσίδα που δημιουργήθηκε προκειμένου να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις 3 Νοεμβρίου… μία ομαδική προσπάθεια, όπως ο Danny Cameron τόνισε, καθώς όλοι όσοι συμμετείχαν στο group πίστεψαν στις καλές του προθέσεις. «Με καλή διάθεση, υποστήριξη και ενθάρρυνση μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα» είναι το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει ο Danny Cameron. Well done Danny, keep thinking positive! We are waiting Cecile and you next summer in Greece!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες